• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
dzień dobry

ja chcę sernik-kto tam będzie się dooppkami przejmować;PPPP

Kocur a endo family ujrzałaś, czy jeszcze nie???

pranie jedno wyprane, pościel się wietrzy na mroziku, zupa dla małej gotowa, kuchnia ogarnięta bo rano myślałam,że piorun jasny we mnie trafi jak zobaczyłam taki sajgon, herbatka i mandarynki w łapce, komu???

Karola widziałam tą kampanię limango-dzięki, na razie spróbuje zlicytować wózek jane;;))

będziecie się śmiać ze mnie, ale wczoraj tak miło mi się zrobiło, bo przyjechała ciocia,która ma 3 letnią córcię i przywiozła mi parę ciuszków dla Mai-tak mi się fajnie zrobiło-lubię coś dostawać, ot tak, bezinteresownie;)))

reklama
Libby jaką?

Paula masz rację co do doopki:)
Mi się śniło, że byłam w ciąży i rodziłam ale coś za wcześnie i powstrzymywałam poród...obudziłam się z bólem brzucha i ściśniętnymi nogami:)

CAROLA sprawa cywilna o odzyskanie kasy+odszkodowanie. Powodem jest mój kochany. Potem, 10 kwietnia karna- ja jestem oskarżycielem posiłkowym i zarazem poszkodowaną, po drugiej stronie ta sama osoba, co w poprzedniej sprawie... ale to dłuższa historia i nie na forum- ku uciesze, bo niezbyt miła

PAULA widziałam Endo Family :-) a gdzie Endo Mam?? Rozpływam się w kolorze oczu Danielka i Mai ...mmm :rolleyes2:

SOL :-( zęby, choróbsko?

Zaczynam myśleć, że internet mam tu reglamentowany... wrrr

reklama
Libby a wiesz chciałam sobie kupić w endo bluzeczkę 'mama ma zawsze rację' ale mąż mi nie pozwolił;PP kiedyś mam się też pokaże;)))

oj trzymam kciuki jutro za was, a potem za ciebie-najważniejsze teraz byście odzyskali to co straciliście i nie ważne czy chodzi o pieniądze czy o święty spokój;)

wrrrr:angry::angry::angry: powiesiłam pościel na oparciu werandy,na zewnątrz, by się trochę wywietrzyła a mój rudy kochany kocur mi ją spryskał, mam kołdrę do prania...ciekawe czy mój automat da radę...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry