• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
właśnie Lil śnieg i śnieg z deszczem na zmianę...

MAde ja już dziś użyłam dwa wafelki cytrynowe i kawałek czekolady aero...chyba starczy...ee no chyba,że mąż mi coś dobrego kupi;))

kurcze MAde no mam pomysł na obiad jutrzejszy-dzięki że mi przypomniałaś;)) dziś u mnie krupniczek;)))

Lil no nie mogę się napatrzyć na twoją przesyłkę-wszystko piękności;))

Już po wizycie. Mała główka w dół, ale podobno jeszcze się może obrócić. Termin porodu na 29 maj. Waży 1400 g. Za tydzień jedziemy do Gdańska, bo wg mojej gin żadnej wady serca nie ma. Tam zrobią echo i bedzie na 100 % wiadomo. Jeżeli jednak się potwierdzi, to możliwe, że będę rodzić w Łodzi:baffled:
Dziękuję za &&& :*

reklama
rureczka - bez dwóch zdań!!! Powiadasz przyszły tydzień...? A wiesz już konkretnie,
który to będzie dzień? Muszę tak sobie zaplanować, żeby mieć ręce do trzymania
kciuków wolne :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry