• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made sposobem go trzeba :-Dmi Łukasz kiedyś powiedział, że pieję jak baby w kościele, to go raczyłam całymi popołudniami "Boże coś Polskę" i "Kiedy ranne wstają zorze" i teraz wszystko mu się podoba:-D:-D:-D:-D a wcale brzydko nie śpiewam, bo na studiach miałam emisję głosu i chór i 5.0 zawsze miałam:zawstydzona/y::-D

reklama
rureczko bardzo sie ucieszylam jak przeczytalam twojego posta...jak juz bedzieceie jechac to mnie tez zgarnijcie po drodze:-)

internet mi znowu nawala i co chwile sie rozlacza:wściekła/y::wściekła/y:

jos czas pedzi, jakos ta ciaza wyjatkowo szybko przeleciala mi miedzy palcami .

Rurka :) no i super wieści :)
Zizi ja też miała torbiele na tarczycy i to już z 10 lat temu było... ale nic z tym nigdy nie robiłam, poszłam na USG i babka powiedziała, że widzi torbiele a hormony zrobiłam i były w normie. Torbiele miałam niby kontrolować, ale... nigdy później już nie byłam na żadnej kontroli, później wyjechałam i w sumie to nawet zapomniałam a dziś jak Ciebie przeczytałam to nie sie to przypomniało ;)

Made haha dobre! Mój mi tylko mówi, że strasznie fałszuję, ale śpiewać nie zabrania - byle nikt nie słyszał :-) Jak Wam fałszowanie nie przeszkadza to chętnie nastrój zrobię!

A jako, że dawno nie było tematów zakupowych - wkleję Wam parę linków (za jeden z nich Kocie z góry przepraszam :-p) - mój brat przyjeżdża w maju na chrzciny i coś sobie bym chciała z NEXTA dla dzieciaczków wybrać - i tak PACZE i PACZE i nie wiem, co wybrać...

Buy Rib Waist Roll-Up Jeans from the Next UK online shop
Buy Stripe Dino T-Shirt from the Next UK online shop
Buy Navy Best Brother T-Shirt from the Next UK online shop
Buy Cow Jersey Pull-On Hat from the Next UK online shop
Buy Tights Three Pack from the Next UK online shop
Buy Stripe Giraffe Toy from the Next UK online shop
Buy Ladybird Jersey Two Piece Set from the Next UK online shop
Buy Flower Jersey Three Piece Set from the Next UK online shop
:-p

Kocurku tak ciężko dziś???

Ostatnia edycja:
reklama