• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
RURECZKO dobre wieści! :-) Do Chojnickiego jedziecie?
My mamy zaproszenie na 2 wesela w rodzinie i 3 wśród znajomych. Jedno w Zakopanem :-) Na pewno pojedziemy do rodziny i do Zakopca, a co do reszty- otwarta sprawa

LILU koszulka z dinozaurem i komplecik z kwiatuszkiem :tak:

Ledwo wlazłam na to nasze trzecie piętro z kwiatami, reklamówą ciuszków, zakupami i z moim najsłodszym ciężarkiem na świecie. Odechciało mi się spać.

reklama
No chciałabym wszystko, ale nie chciałabym stracić brata :-p

Paulinka
a Ty na coś polujesz? Bo na pewno w kwietniu NEXTA nie ominiesz :-p

Jacie, PAULA i LIL bardzo Was proszę. Wszystko bym chciała, wszystko śliczne.
Nie ma! :no: Zamknęłam te strony!

Mały pogardził zupką ryżową. Zjadł tylko jedną łyżeczkę a drugą wypluł na moją mamę :-D

Z Wami zakupy robić.... :-p

Libby ja właśnie też szybko linki powklejałam i oczy zamknęłam :-p

Paulinko
tych cudów nawet nie zauważyłam...ojej jakie piękne....tylko widzę, że dla dziewczynek Ty szukasz już dla chodzących - a ja wciąż rozważam leżącą wersję :-p

Paulinka jasne - właśnie zauważyłam, czemu Twoich propozycji wcześniej nie widziałam - bo Ty zaglądasz girls 3 months-16 years, a ja tylko na newbornach byłam...o losie!

Rureczko o tak...dużo rzeczy powalających jest...

wiesz Lil ja patrzę większą rozmiarówkę bo Maja tak szybko rośnie-a w tym od 3mies. dziale też są super rzeczy;))) ups...teraz Lil nam przepadnie;))

reklama
RURECZKO a wiem, że jest jednym z trzech najlepszych specjalistów w naszym kraju. Chojnicki, Włoch i ... nazwiska nie pamiętam, ale z Krakowa ten trzeci. Bardzo mnie to cieszy, że właśnie on Was będzie badał. :tak:
My też musieliśmy echo zrobić. Byliśmy u dr Włoch.

PAULINKO patrz no jakie cudo: 20120308302.jpg :-D

albo to 20120308306.jpg

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry