• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
wiola :) musiałam przebrnąc przez tyle stron by być na bierzaco... zawsze nim skończe czytać coście napisały to już nie wiem co komu mam pisać... ale co tam, starość nie radość... skleroza...
test zdałam więc teraz musze ubezpieczenie na siebie wykupić i trenować jazde aż naucze sie prowadzić auto co bym mogła iśc na egzamin i jak ja to mówie do mąża, "przejechać sie z panem" ale to najwczaśniej za pół roku, bo tu tak jest, że po teście teoretycznym trzeba pół roku minimum jeździć by móc zdawać egazmin praktyczny...
noc u nas znowu nie należała do najlepszych... teraz Maja śpi już 2 godziny a mąz zabrał Ale na plac zabaw... no a ja wpadłam do Was poczytać by być "w miare" na bierząco...

pozdrawiam wszystkich i dziękuje za dobre słowo i ciepłe mysli :*

maran gratuluje zdanej teorii , wiem jakie sa zasady dotyczace prawa jazdy w Irlandii bo swego czasu tez mialam tam isc na egzamin. no czyli teraz czekamy pol roku i cieszymy sie z toba z pelnego prawa jazdy :-)

odsapnij sobie polki Maja spi , napewno jestes padnieta bo nie dosc ze Maja daje popalic to jeszcze emocje zwiazane z egzaminem

reklama
Cieszę się, że mogłam Was drogie Koleżanki rozweselić :-):-):-)))))
My się śmiejemy non stop :-) pacząc....

rureczka - moja córka nie chce żeby ją malować :eek: nie wiem czymu :eek::-p:-)
Aż taka złośliwa nie jestem hehe :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry