• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kochane nie bylo mnie dawno, bo jak dzik calymi dniami latalam, spotykalam sie i zajmowalam sie sprawami wszelakimi a wieczorami padalam na twarz. jestem tak zemczona po tym tygodniu, ze nie wiem czy kiedykolwiek to odespie. troche przesadzilam.

do tego wczoraj zadzwonil lekarz, ze test PAPP-A wyszedl bardzo dobrze, prawdopodobienstwo wad chromosomowych 1:1420 za to przy okazji zrobil mi inne badania i mam podwyzszone przeciwcialo tarczycowe anty-TPO przy TSH w normie, wiec to pewnie nic powaznego ale juz jestem umowiona na 22 marca do endokrynologa i mam byc pod opieka tej doktorki przez cala ciaze. naczytalam sie o niedoczynnosci tarczycy w ciazy niepotrzebnie i prawie nie spalam. jakos mi niewesolo...

wybaczcie, ze nie nadrobie lektury z 2 dni ale m juz mnie wygania na drobne zakupy, potem pewnie bede spac.
mam nadzieje, ze u was wszystko dobrze!
caluje mocno kazda z osobna!

reklama
Przecież ona jak modelka :szok:a może to taki wiek? :-D

Poczku ja mam niedoczynność tarczycy i jak się jest pod opieką endokrynologa to nic złego się nie dzieje :)) głowka do góry!

Chcecie się policytować kto ma gorszą mamusię?:-D

Pok ja mam niedoczynność, żyję:)

Zupa gotowa, kompa oddali...

Zaraz naszykuję ubranie i malnę twarz. Włosy okropność! Kolor i spalenizna... Jutro na ciemno...

rureczka - wiek to raz, ale ubzdurała sobie, że ma wysokie czoło i ni cholery
nie przegadasz :eek:

poczku - przyjemności :)))

Olivka - maluj się, bo czekam! :-D

carola moze chociaz z tydzien poczekaj z nakladaniem nastepnego koloru, kurde boje sie ze naprawde ci wlosy powypadaja.

moje dziecie przed chwila mi wylo , a to czemu? bo mama podloge umyla:-D:-D:-D:-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry