• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
rureczka - ona ma takie falujące się włosy, grzywka to średni pomysł, przynajmniej na razie...
bo ja jej prostować nie zamierzam :-) Już kiedyś miała, to nie mogła sobie z nią poradzić...
Zresztą, ona jest w takiej szkole, że codziennie musi mieć koczka, więc sama widzisz.....
jak nie z tej strony, to z tamtej :eek::-) Mam nadzieję, że z tego wyrośnie ;)

Wiola - a widzisz... nawet dziecko nie lubi kiedy mamusia sprząta :-):-):-))))

Ostatnia edycja:
reklama
Karola pokażesz się? :-)

Made rozumiem, rozumiem :)) powiedz córce, że mi się podoba, a ja obcykana, bo z młodzieżą pracuję, to wiem:-D

Wiola a Ty się już na kolorek zdecydowałaś? Tak o rudym wspomniałas i też mi się zachciało:zawstydzona/y: tyle, że ja w rudym wyglądam jak pyza:eek:

Wiola :-):-):-):-) oj....kiedy ja w dobrej wierze.....

Coś bym porobiła, ale tyle tego jest, że nie wiem od czego zacząć :eek:
Na każdym kroku problemy....zawsze ma człowiek jak to się mówi....pod górkę :-D

Wykąpałam dziecię i się, przy okazji pachy ogoliłam, szaleństwo:))))
Rurka, za 40min powinnam być gotowa, spokojnie:)

Olivka - ja przez Ciebie to ani nie spałam, ani w domu nic nie robię...tylko siedzę
i się gapię w ten ekran :eek: jak głupek jaki......

rureczka - pomaluj na róż i naklej se Hello Kitty :-D))) i ubierz te mokasyny na platformach :-)
Do kompletu! :)))))

made oj wiem wiem, nadstaw policzek:-*
rurka ja jestem zdecydowana na rudy , ale to ma byc taki rudy ktory bedzie jak naturalny kolor wygladal,taki delikatny.

mi sie obiad dogotowuje , maz dzwonil ze o 17 bedzie w domu.
musze rozpakowac karton dla malucha bo sie nakrecam ze jeszcze duzo rzeczy mi brakuje. najlepiej spisze sobie ile mam czego i sie uspokoje.
nie wiem czemu ale tak jak z Iwa czulam ze przenosze(urodzilam w dniu okreslonym przez gina) to teraz mam przeczucie ze szybciej pojade na porodowke.zaczynam panikowac:confused:czy ki czort:confused:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry