Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
o Kochana mi się duuuuużo rzeczy podobaBogusia - ahabo już zgłupłam....:-):-):-)))))
To Tobie się takie grafiki podobają?![]()

i zapewne do połowy maja zmienię zdanie 15 razy 

Ja tak muszę swoją szafę z ubraniami uporządkować od nowa, bo teraz wpycham wszystko byle jak i szukam jak głupia jak mi jest potrzebneBOOGIE nie tyle sprzątam, co układam wszystko na nowo, cały dobytekBo był upchnięty tak byle jak, w kartonach większość, byle tylko szafy podomykać i żeby nie było widać na zewnątrz
![]()
Mam już swoją szafę z ciuchami zrobioną i wielgachny regał z książkami i kuchenne rzeczy na swoich miejscach i szafę w przedpokoju też :-) ale duuużo jeszcze zostało do zrobienia.. A mała mi nie pozwala, więc tak małymi kroczkami grzebię w tym, po parę minut na godzinęŻeby choć szła spać o tej 21, a ona od tygodnia po 22, a nawet po 23 zasypia.. No i w dzień prawie nie śpi... Chcę to poukładać, jakoś sobie wreszcie to życie zorganizować, bo nie wiem gdzie co i jak
Nie lubię żyć w chaosie przedmiotów
![]()
może czas się za to wziąć
Kocie jesteś moją inspiracją 

gdybym tylko miała nie ograniczony fundusz zakupów dla Malucha Łóżeczko dostawne Bedside Crib | LuluBaby - Łóżeczka i meble dla dzieci Troll Nursery

Karola, ale cena też jest świetna... Ale co tam!!! Oko pocieszyć mogę
a może będę kiedys miała na to fundusze