reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
No!
To poczytałam, ale już nie pamiętam, co komu miałam napisać... :baffled::-D

Carolineee - no, niestety, tłumaczenie przysięgłe, cholera mać... Jestem bidna jak mysz kościelna i prawko to ja zrobię chyba w wieku 45 lat... :-(

reklama
Bogusia - aha :eek: bo już zgłupłam....:-):-):-)))))
To Tobie się takie grafiki podobają? :cool2:
o Kochana mi się duuuuużo rzeczy podoba :-D:-D:-D i zapewne do połowy maja zmienię zdanie 15 razy :-p:sorry2::-D
BOOGIE nie tyle sprzątam, co układam wszystko na nowo, cały dobytek :tak: Bo był upchnięty tak byle jak, w kartonach większość, byle tylko szafy podomykać i żeby nie było widać na zewnątrz :-p

Mam już swoją szafę z ciuchami zrobioną i wielgachny regał z książkami i kuchenne rzeczy na swoich miejscach i szafę w przedpokoju też :-) ale duuużo jeszcze zostało do zrobienia.. A mała mi nie pozwala, więc tak małymi kroczkami grzebię w tym, po parę minut na godzinę :sorry2: Żeby choć szła spać o tej 21, a ona od tygodnia po 22, a nawet po 23 zasypia.. No i w dzień prawie nie śpi... Chcę to poukładać, jakoś sobie wreszcie to życie zorganizować, bo nie wiem gdzie co i jak :-p Nie lubię żyć w chaosie przedmiotów :sorry2:
Ja tak muszę swoją szafę z ubraniami uporządkować od nowa, bo teraz wpycham wszystko byle jak i szukam jak głupia jak mi jest potrzebne :dry: może czas się za to wziąć :confused: Kocie jesteś moją inspiracją :-p

JOS gdzie Ty się podziewałaś????
;-)

BOOGIE łóżeczko super!!! Gdzie tam cena?? Ciekawa jestem bo coś dokładnie takiego chciałam zanim Młoda sie urodziła i za cholere nie mogłam znaleźć....

KOCIE może skor rozwojowy ma Ola i tak dziwnie jej się robi...

MARY współczuje wydatków...

Nie pamiętam co jeszcze...

A i dobranoc:) Dziś mam dzień dobroci i ide spać:)

reklama
helol :)

boogie : ano troche ostatnio zalatana bylam, dnie spedzialam na kompie na poszukiwaniu domu, rezerwowaniu wizyt, wizytach itp
a to szczeoienie, a to lekarz... w przyszlym tyg tez... ciagle cossss

buziaczki :*
lozeczko swietne :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry