• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ZIZI SŁONECZKO!!! UDAŁO SIĘ :happy2: BARDZO SERDECZNIE GRATULUJĘ!!! :* ŻYCZĘ, ŻEBY TO BYŁ SPOKOJNY CZAS, PEŁEN WEWNĘTRZNEGO ZEN ;-)

MADE
Robaczku :sorry2: mam pytanie, czy Ty, coś w tym stylu, jesteś w stanie odtworzyć na papierze? Kartka okolicznościowa Sowa - Mymonki.pl

Kocie :szok: sprzątasz cały czas? :confused:

Karola jak włosy?

u nas jest taki straszny wiatr.... głowę urywa, jechaliśmy do rodziny samochodem, im bardziej na północ, tym większy wiatrośnieg :dry: a ja w wiosenych bucikach :baffled:

reklama
Made yyy... ja tak informacyjnie :sorry2: chciałabym zrobić przed urodzinami Remeczka jakąś wyjątkową kartkę, żeby zostawić pamiątkę z pierwszych urodzin, ale to jeszcze sporo czasu :tak:

Mia już śpi, więc mam czas zasiąść i doczytać.
Wczoraj spała u dziadków i poszło super! :-):-) Nic im nie płakała, ok. 19 wiedziała, że czas na spanie, zasnęła ładnie, 2 razy w nocy zjadła, po 7 pobudka i jedzonko i koło 12 ją odebraliśmy. :-) Sami wyspani i wypoczęci! Wczoraj mieliśmy super wieczór razem! :tak::-):wink::yes: A dziś moja kruszyna wesoła i zero płaczu przez cały dzień! Super, tym bardziej, że nic nie spała, żadnej drzemki nie było.

Ale jeden dół - musiałam się pozbyć oszczędności, bo okazało się, ze muszę udokumentować znajomość anfgielskiego i potrzebne mi tłumaczenie moich świadectw szkolnych... Tłumaczenie kosztowało mnie tyle, że wolę nie mówić... :no::wściekła/y::shocked2::baffled::dry:

Oki, zbieram się do nadrabiania.

Carolineee
- jak włosy?

Olivka - płatek kosmetyczny i zwykły krem, Nivea, Bambino...Bobas.....co tam masz,
i wycierasz aż farba zniknie ;-)

Bogusiu - o kartkę dla Remiczka to Ty się już nie martw, będzie miał najpiękniejszą :)))
tylko....czemu SOWA? :eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry