reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Hej - ja przelotem - coraz szybciej zbliża się zabieg Karoli i mam coraz więcej roboty więc będę rzadziej zaglądać. Ogólnie jestem wściekła bo po Emilce miałam już fajnie na 30 dni nastawione cykle a od grudnia mi się pierdaczy wszystko - mam 21 dc i dostałam @ dzisiaj. Ostatnio miałam 25, wcześniej 26 - coś się skopało i chyba muszę iść wreszcie do gina bo coraz mniej mi się to podoba, do tego ciągle plamienia i to dziwne uczucie że jednak jestem w ciąży :zawstydzona/y:
Spadam nie smęcę.
Nie dostałam odpowiedzi na ten artykuł. Pożyjemy zobaczymy. Póki co muszę przerobić zdjęcia, ogarnąć mieszkanie na jutrzejszych gości, zająć się Karolą bo wybitnie woła o uwagę.
Trzymajcie się ciepło i zdrowo ;-)

trzymaj się dzielnie Sol i zaglądaj czasami do nas-dalej trzymam kciuki za ten artykuł-ucałuj dziewczynki;****

o Kout się znalazł;)))

miałam się kąpać ale chyba na MAde poczekam;))

Zizi to gratki dla siostry

no dobra idę się kąpać bo się zaraz posiusiam;))) prośba, jeśli Made wstawi fotkę to niech poczeka z 10min do usunięcia-powinnam się wyrobić;)

Kocie:)
Można, można...już kiedyś robiłam taką droższą wersję odbudowy...wcale nie lepsza... i dostałam od fryzjera propozycję kontynuacji odbudowy raz na 2tyg mniej więcej za 35zł już z modelowaniem:)

Zizi, fajnie, łatwo zapamiętasz datę pierwszego testowania:))))
Gratki dla sister:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry