reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olivka :szok: TEN FRYZJER TO CUDOTWÓRCA!!!
Pogratuluj mu ode mnie :tak: wyglądasz przepięknie....a On wykonał kawał
roboty, zdawać by się mogło z góry przegranej i beznadziejnej :-)
SUPER SUPER SUPER!!!

Kuotku?
Bogusiu?
josu?
Asionku?
poku?
Solu?
Wiolu?
Lilu?
MaryLu?
Paulu?
Zizu?
i reszta......?

Ostatnia edycja:
reklama
Carola świetne włoski! Fryzjer rzeczywiście godny pożądania! FIU FIU!

Made, Wiolka
- dzięki za porady odnośnie kciuka - zgłębię ten temat - próbowałam dać smoczka zamiast kciuka, ale ona nie wie co z tym smoczkiem robić...

Padam na cyce - więcej z siebie nie wykrzesam dziś....Martynka jakoś dziwne kaszle, a jutro ma być niby szczepienie...zobaczymy..BUZIAKI! KURAM WAS!

Pok naleśniczka z twarożkiem?
Mam KAWĘ!!!! Jest przecudownie pyszna, ekspresowa taka:))))

Masz jeszcze te nalesniczki? Chetnie przygarne...
pieknie karola wygladasz! Piekny kolor, super fryzura. Pierwsza klasa! I juz nie eksperymentuj :)

Poczku jak u Ciebie??? Jak sie czujesz?

Jako tako. Pogadalam mejlowo z endokrynologiem w pl (znajoma rodzicow) i mnie umiarkowanie uspokoila. Za to niedobrze mi od soboty koszmarnie. Co jakis czas lece do lazienki ale tylko odruchy wymiotne i nic poza tym, zasnac przez to nie moge. Dosc oblesne. Poza tym jest wszystko ok :) pogoda piekna!

brak internetu... dostaję białej gorączki przy tym "Ne moim"...

Kocie jestem z Toba myślami!!!

Made dziękuję Kochana za pamięć i za te "za dużo" na koncie ;)

Lilu całuj Martynkę, ściskaj i ukochaj od Boogie :D :D :D

KAROLA O_O Twój fryzjer to Cudotwórca!!! Pięknie wyglądasz! Taką Cię lubię, chociaż ognisty Rudzik też mi się podoba ;) :P

generalnie pozdrawiam Was wszystkie, każdego Malucha całuję w czółko :D :D :D

a co do Vectry, to nie wiem, nie wiem kiedy to się uda załatwić, to ciężki tydzień... w czwartek rozprawa, jestem tam świadkiem :-///

tyle bym Wam chciała napisać... No i muszę się podzielić moim spostrzeżeniem... ENDO(produkowane w Chinach) nie spełniło moich oczekiwań jeśli chodzi o gatunek materiału z którego koszulki są zrobione, już się przekrzywiły szwy w jednej :((( ten bodziak(produkcji polskiej) ze Smurfem, jest niebo lepszy!!!

reklama
ufff żyjem...ale padam...po 14 poleciałam do miasta na pocztę, potem wyhaczyłam o lumpki oczywiście;))) mój mąż mówi,że by się zdziwił gdybym tego nie zrobiła, haha mądrala z niego-a więc mój syn wzbogacił się o czekoladowe spodnie dresowe zara, błękitną bluzkę z gitarą h&m i t-shirt biały z dinozaurem quadri fogilo;)) za całe 18 zł;))oczywiście wszystko w bardzo fajnym stanie;))

potem szybko do domu, obiad dla małża, deserek dla małej, sprzątanie mojego wielkiego pax-a-góra rzeczy przesortowana...potem kąpiel maluchów i położenie ich spaciu, teraz mąż szykuje roladki na jutro a ja siedzę;))), żeby nie było za fajnie to mam górę prania do ogarnięcia

Karola już pisałam na fb-ale włoski masz teraz super;)) jednak w ciemnym duuuuużo lepiej wyglądasz;))

Lilu to fotki Mai ci na maila podeślę;))

miłego wieczorka kochane, będę z doskoku

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry