reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja zaścieliłam łóżko, odgruzowałam stół i szafkę, zmyłam gary i uruchomiłam ekspres, kawka się parzy.
Farsz do naleśników gotowy, ciasto też, zaraz smażę...jak na chorą to chyba nieźle?:)

reklama
Kurka Paulinka zdjęć nie widziałam, bo na spacerku byłam :-( Coś czuję, że piękna Maja na zdjęciu była :-)

Rureczko oby ząbek wytrzymał i oby Cię nie męczył!!!!!!!! I potem od razu do rwania? Nie da się wyleczyć jakoś??

Made ja też dumna z Ciebie :-)

A Kocurka coś dziś nie ma jednak????? :-( Martwię się...

Libby dziękuję za życzonka dla Martynki! Kiedy to minęło???

Zizi podejrzewam, że zalewają Cię przeróżne emocje teraz - testy ciążowe i beta pozytywna daje takiego super radosnego kopa, że już naprawdę kawy nie potrzeba :-) Czekam z Tobą do pierwszej wizyty i pierwszych wzruszeń! Dbaj o siebie na maksa! To Twój czas!

Ja dziś mam rewolucję życiową, zaraz lecę na fitness - po raz pierwszy od bardzo dawna i ciekawe jak to wytrzymam :-) Ale większa rewolucja to taka, że praca mi się szykuje i nie mogę przestać o tym myśleć - nie wiem czy cieszyć się czy martwić - tak bardzo niby chciałam wrócić do pracy, a tak dobrze mi teraz w domu...i z Wami...nic nie jest czarno białe....

Witam sie przelotem

Zizi- doczytala, ze beta na plus! Pieknie! Jeszcze raz gratuluje!

Karola- aj przegapilam najwyrazniej, ze @ dostalas. Sorki :*

Buziaki laseczki piekne!

Rureczko kurcze nie możesz przecież cierpieć do końca ciąży - gdyby mocno bolało to chyba poszłabym na konsultację do jeszcze jednego dentysty...

Poczku jak u Ciebie??? Jak się czujesz??

Carola same pyszności u Ciebie jak zwykle :-)

No nie wiem MADE ciężko to będzie wybaczyć... :-p Chyba, że pokażesz Zyggiego :-D

Nic się o kocura nie martwcie moje Drogie! Kocur daje radę :tak: A mała przed chwilą przysnęła - od 5 rano... idę garaż kończyć :blink:

Kocurku - ale wiesz....Borysek starszy o tydzień, więc jest szansa,
że Oleńka za kilka dni też tak pięknie pośpi ;-) Bardzo Ci tego życzę....
Moje prośby zostały wysłuchane, może i Twoje będą...? :)))

Liluś - ojej, ojej....faktycznie Ci się Świat wywraca do góry nogami...
Najważniejsze żebyś była szczęśliwa :)))

post się edytował bez tekstu :eek:
a napisałam, że wstawię Zyggiego jak uwolnię cycka, i jak będziesz kuotku :-)

Ostatnia edycja:
reklama
lilus a jakas fajna ma byc ta praca? ojeju jeju nie wiem czy umialabym zostawic malucha w domu? zgadzam sie z Made najwazniejsze zebys szczesliwa byla.na fitness idziesz? przyznaj sie ze chcesz mnie dobic swoim super wygladem jak sie spotkamy, co?:-p:-D

made super ze Zygmus tak pieknie spal

kocie a ty jak dajesz rade?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry