reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WIOLU z chęcią :-) Prześlę Tobie listę moich ulubionych środków czystości :-p;-)

CAROLINE już oferowałam się z pomocą w sprzątaniu bodajże 100mkw i sama SE posprzątałaś

PAULA ehhhhh.... słodziaczki. Tęskno mi do małego

Paula cudności!!!!!! Oboje:))
Moja też na wstecznym woli łazić:) ostatnio sie wmontowała pod leżaczek i sobie śpiewała:)

Libby przecież Ty masz małe...

Widzę że o sprzątaniu:)))
Chociaż w sumie może ja się nie będę wypowiadać... albo może tak cichutko i małymi literkami...
Leżąca ciąża wyleczyła mnie z maniakalnego sprzatania... jak tak leżałam i patrzyłam na kurz to w sumie terapeutyczne było:))
Chociaz przy gościach to jeszcze nie sprzatałam:))

Tak wogóle to cześć:)
Dopiero teraz mam chwile na kawkę i ciastko:)
Nadrobiłam ale juz nie pamiętam co komu.....

Libby u mnie wciąż coś więc wiesz;-).
Odgruzowałam ekspres, umyłam i teraz odkamieniam,może za 30min kawkę wypiję....

WIOLU z precyzją maniaka, co? ;-):-D

Cześć MONIA. Też leżeć musiałam, ale na mnie nie podziałało to terapeutycznie :sorry2:
Trafił mi się grzeczny egzemplarz :tak: albo jestem super mama :-D :rofl2:

Ja muszę coś konstruktywnego zrobić, a nie na bb miłe pitu pitu uskuteczniać... :sorry2: ....bryle nałożyłam :nerd: początek jest :happy:

Do później. Chyba. O ile nie padnę gdzieś po drodze. Z chronicznego nicnierobienia

Jestem po wizycie:baffled:
1. Dentystka zęba nie wyrwie w III trymestrze, tylko chirurg szczękowy.
2. Chirurg szczękowy bez prześwietlenia nie wyrwie.
3. Prześwietlenia nikt mi nie zrobi już teraz.
4. Dentystka zęba oczyściła i zatruła, liczę, że skutecznie i do końca ciąży da radę.
5. Mama była w szpitalu u chirurga i ten powiedział, że jak mi zatrucie nie pomoże to dentystka ma zęba rozwiercić i zostawić otwartego, a po porodzie chirurg wyrwie :angry:
6. Mam zdrętwiały policzek i język, baba w sklepie nie rozumiała co do niej mówię:-D

Rurka współczuję:(( Bólu i latania po lekarzach....Oby zatrucie pomogło...
ja się bujałam z ósemką od 7 miesiąca... wkońcu właśnie mi pani rozwierciła i tak doczekałam do porodu a po jakichś 3 miesiącach wyrwałam...

Carol to weź i mój ekspres odgruzuj co??? stoi ze 2 miesiące nieużywany bo mi się nei chce odkąd piję kawe w pracy....

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry