reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Paula - jak tylko dostanę pieniądze, to Ci zrobię przelew....
Po raz pierwszy firma mi nie przelała przed 10 :eek:
Pierwsza sesja właśnie powinna wyjść....zaraz zerknę ;)

Paula hehe :-) bo czasami mam ochotę wstrzyknąć sobie odpowiednią
dawkę kofeiny.....bo pita kopa ni ma :)))) a ja potrzebuję....na już!

Ostatnia edycja:
Zizi gratuluję betki! SUPER!

Wioluś aż mnie ciary przeszły - no nie inaczej jak zaczynamy wielkie odliczanie! Najpierw Ty, potem Rureczka, potem czekamy na Poczka i Zizi :-) I na nowe fasolki czekamy!

Rureczko
co za historia z tym zębem! Współczuję - mam nadzieję, że lekarz coś zaradzi, bo ile można tak cierpieć????

Dzień dobry! :-)

LILU wszystkiego dobrego dla Martynki!

Bolą mnie wszystkie gnaty od wczorajszego nicnierobienia :baffled:

PAULA maila masz :-)

Mam lenia. Sprzedam za złotówkę!!! Albo jeszcze dopłacę, bo nieswojo mi z nim... :/

Ostatnia edycja:
ZIZI! kurka wodna! gratuluje z calego serca!!!! oby Cie wszelkie nieprzyjemnosci ciazowe ominely! ciesze sie, ze hej! jak 11 tygodni temu z wlasnego testu :) super bosko bomba!!!
lec na bete, podaj normalne dane, umawiaj sie jutro do lekarza i informuj nas o wszystkim!!! oh! to beda cudowne relacje! :) dbaj o siebie!

ale wlasnie o to mi chodzilo, ze ciemna farba tez wlosy niszczy. dlatego najlepiej na czas regenracji pofarbowac na najbardziej swoj kolor i pol rok-rok odczekac, nie robic nic.
pokaz juz te fotki z ciemnym! :) ciekawa jestem co wyszlo.

tez za pol roku bedziesz w ciazy i bedziemy tu wszystkie szalec!
a wlasnie Karola.. delikatne pytanie - co z zabiegiem? bo te tkanki przeciez w tobie gnija i zeby do zakazenia nie doszlo zadnego. buziam!
i po ci prad do nalesniorow? :dry: sie przekonalam miesiac temu, ze da rade trzepaczka do jajek :) kitchenAid byl na polce i za ciezki w ciazy do zdjecia a zwykly robot siemensa w milionie czesci jeszcze wyzej a bylam sama w domu i... dalo rade potrzepac! :-p

moja babcia znala :-p nieswiatowa kobieta. a specjalnie dla mnie jest wersja maczana tylko w rozmemlanym jajku, bo z mlekiem nie zjem ;-)

aaaa MARY ja takie tlumaczenia robie w Polsce (wysylam mejlem tekst/skan), odsylaja mejlem skan tlumaczenia a oryginal idzie poczta jakas szybka - wychodzi taniej niz miejscowe. a jeszcze wydzialy kosnularne ambasad RP i konsulaty RP robia odplatne tlumaczenia (na 100% tansze niz lokalne, choc nie wiem jak szybko tlumacza).

ZIZI! TAK SIE BARDZO CIESZE!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Pokażę się po fryzjerze o ile do niego dotrę, rozłożyło mnie choróbsko.
Prąd był potrzebny bo kręgosłup mam zmasakrowany i nie dam rady ręcznie :(
Byłam u ginka jak tylko @ dostałam. Wszystko się oczyściło. Teraz biorę antyki.

wlatuje tylko przed praca na chwilę ...na Weterankach Carolaaa napiszała dobrą wiadomość ;)))

ZIZI przyjmij i ode mnie mega gratki!!!!!!
bardzo się cieszę ,że sie doczekałaś :):):)
zdrowej i pięknej ciąży!

Carolaaa to zostałyśmy we dwie nie zaciążone....
ale wierzę ,że się doczekamy.

pozdrowienia for all :));****

Mama no to za Ciebie &&&&&&&

Ja leżę z bolącym gardłem i bólem głowy na 102. Ledwo żyję, Nina też została bo po wczorajszym spacerze nos jej zalało, znaczy się jedną dziurkę a druga zapchana, jutro lekarz znowu:(

Kawki mi się chce ale nie mam siły...idę krzyknąć na pracownika, niech znajdzie mi ekspres przelewowy, zrobię sobie takiej lepszej kawki jak już mam wstać.

Zizi opowiadaj:)

Kocie współczuję...oby szybko minęło a Oleńka przesypiała całe nocki! &&&&&

WIOLU to nic śmiesznego biorąc pod uwagę moje dzisiejsze strzykanie w kościach :crazy: skoncentrować się nie mogę. Najchętniej położyłabym się i pospała. Fizycznie nie nadaję się do lenistwa :baffled: Nie umyte w tym tygodniu kafle łazienkowe nie dają mi spokoju
...i umyty przez mojego parowar.

CAROLA zdrówka. Jak trzeba do lekarza, to trzeba niestety. Nie ma co bagatelizować.

reklama
libby ale wiesz ze to takie calkiem zdrowe nie jest?moja szwagierka tak ma ( moze podobnie) wstaje o 7 , odprawia corke do przedszkola i sprzata , jak do niej pojedziesz okolo 10 to dom blyszczy,ona nie usiedzi na krzesle jak widzi ze np na lodowce jest slad palca.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry