paulina.pro
Fanka BB :)
to smecta i nospa dziś dla ciebie Wiola
)
Made masz kawę i zamierzasz ją wypić???

Made masz kawę i zamierzasz ją wypić???

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

.ZIZI! kurka wodna! gratuluje z calego serca!!!! oby Cie wszelkie nieprzyjemnosci ciazowe ominely! ciesze sie, ze hej! jak 11 tygodni temu z wlasnego testusuper bosko bomba!!!
lec na bete, podaj normalne dane, umawiaj sie jutro do lekarza i informuj nas o wszystkim!!! oh! to beda cudowne relacje!dbaj o siebie!
ale wlasnie o to mi chodzilo, ze ciemna farba tez wlosy niszczy. dlatego najlepiej na czas regenracji pofarbowac na najbardziej swoj kolor i pol rok-rok odczekac, nie robic nic.
pokaz juz te fotki z ciemnym!ciekawa jestem co wyszlo.
tez za pol roku bedziesz w ciazy i bedziemy tu wszystkie szalec!
a wlasnie Karola.. delikatne pytanie - co z zabiegiem? bo te tkanki przeciez w tobie gnija i zeby do zakazenia nie doszlo zadnego. buziam!
i po ci prad do nalesniorow?sie przekonalam miesiac temu, ze da rade trzepaczka do jajek
kitchenAid byl na polce i za ciezki w ciazy do zdjecia a zwykly robot siemensa w milionie czesci jeszcze wyzej a bylam sama w domu i... dalo rade potrzepac!
moja babcia znalanieswiatowa kobieta. a specjalnie dla mnie jest wersja maczana tylko w rozmemlanym jajku, bo z mlekiem nie zjem ;-)
aaaa MARY ja takie tlumaczenia robie w Polsce (wysylam mejlem tekst/skan), odsylaja mejlem skan tlumaczenia a oryginal idzie poczta jakas szybka - wychodzi taniej niz miejscowe. a jeszcze wydzialy kosnularne ambasad RP i konsulaty RP robia odplatne tlumaczenia (na 100% tansze niz lokalne, choc nie wiem jak szybko tlumacza).
ZIZI! TAK SIE BARDZO CIESZE!!!!!!!!!![]()
wlatuje tylko przed praca na chwilę ...na Weterankach Carolaaa napiszała dobrą wiadomość))
ZIZI przyjmij i ode mnie mega gratki!!!!!!
bardzo się cieszę ,że sie doczekałaś
zdrowej i pięknej ciąży!
Carolaaa to zostałyśmy we dwie nie zaciążone....
ale wierzę ,że się doczekamy.
pozdrowienia for all);****
skoncentrować się nie mogę. Najchętniej położyłabym się i pospała. Fizycznie nie nadaję się do lenistwa
Nie umyte w tym tygodniu kafle łazienkowe nie dają mi spokoju