reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Wiola wolałabym spać do 11 i być jednak druga :-D ogarnę się i jednak pójdę do tego dentysty... nic mi pewnie nie zrobi, ale niech chociaż zobaczy...

Lil niestety tak :(

Rureczko a czemu dentysta nic Ci nie zrobi? Ja w ciąży miałam normalnie leczony ząb - coś mi lata po głowie, że w ciąży zdrowe zęby są bardzo ważne? Co się dzieje z tym ząbkiem?

Wioluś no ja właśnie się wybieram do łóżka z Martynką :-) Może się uda chociaż troszkę serialu obejrzeć :-p

Kocurku no tyle płaczu w wózku to ja też bym ciężko zniosła :-( A może w spacerówce byłoby jej ciut lepiej? Albo w nosidełku?

Sol miłego dnia - a co to za smutna minka!

bry kobietki

ale szaruga za oknem,wczoraj tak pięknie słoneczko świeciło...

o kurczak, stanęłam na wagę...przegięłam w weekend-koniec folgowania sobie

ech, muszę w tym tyg. wziąść się za wiosenne porządki, bo potem wyjazd i wielkanoc, poza tym postanowiłam w tym tyg. narazić się 3 koleżankom-jak dożyję do następnego weekendu to będzie dobrze;))

miłego dnia kobietki;))

No właśnie LILI - tak się po prostu nie da spacerować :sorry2: fotelik samochodowy wypróbowany, ale problem tkwi raczej w kombinezonie, czapce i zakrytych rączkach, których nie można wpychać do buzi... Z utęsknieniem czekam na ciepłe dni i lżejsze ubranko :sorry2::sorry2::sorry2: A nosić jej już nie mogę tak długo, kręgosłup się nie nadaje :blink:

Dzień dobry Wszystkim :-)

Czytam uważnie i jak zawsze mam wielką ochotę popisać i niewielkie ku temu możliwości...
Mała, jak się obudziła po 5 tak nie chce ani nawet malutkiej drzemki zaliczyć :sorry2:

wow Kocur Oleńka to jednak twarda sztuka, Maja wstała po 6 a po 9 była już nie do życia i zasnęła...a u nas spacery raz lepiej raz gorzej-też czekam na cieplejsze dni, kiedy nie będzie trzeba się tak ubierać

Lilu bo to 8 jest i jeszcze do końca nie urosła, a dopóki tego nie zrobi nie może mi założyć normalnej plomby. Założyła takie lekarstwo i mówiła, że do końca ciąży powinno dać radę. Tyle, że to było tydzień temu a mnie boli:wściekła/y: tego zęba mi pewnie nie wyrwie, bo trzeba go prześwietlić, a w ciąży to podobno niewskazane. Boje się, że do niej pójdę a ona ręce rozłoży i się bedę tak męczyć :-(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry