• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Paula - o nie! Ja nie chcę!!! :-)
Nie wiem czy pisałam, ale 20.III. idę do fryzjera....i dumam nad fryzurą :eek:
Podoba mi się taka jaką ma aktorka grająca Kingę w "Na wspólnej" i tu jest właśnie
problem....bo jak ja mam to wytłumaczyć fryzjerowi.....:confused: Przecież nie zapytam
czy ogląda ten serial...? :-D))) Chociaż....mogłabym się zdziwić :-p

reklama
Hej,
Made fajna fryzurka z pazurkami:tak:

Mam pytanie czy mąż mój musi też zrobić grupę krwi czy tylko ja??
W poniedziałek idę do pani gin która u nas przyjmuje na NFZ, to jeszcze dopytam.

made co do fryzurki ja sie nie wypowiem bo mam taka jak na tym zdjeciu:-p.nie bylabym obiektywna:-D:-D

zizi moj M nie robil grupy krwi ale czy powinien robic to nie wiem. moj gin stwierdzil ze moja grupa krwi wystarczy

Zizi wystarczy że ty zrobisz na razie grupę krwi a potem najwyżej gin skieruje twojego męża do lab.;)))

Wiola i Made ja też mam podobną fryzurę a mi się podoba;)))choć rozumiem,że dla MAde (którą podejrzewam o ciągle długie włosy) może to być istna rewolucja;)

reklama
Wiola - e noooo....czasami zaszaleję i pozwolę podciąć :-))) a raz na ruski rok,
to nawet i wycieniować :)))))) A farbować chciałam, tylko ten mój fryzjer
za każdym razem mi odradza, i tak wzdycha to tego mojego naturalnego brązu,
że ostatnim razem to aż nabrałam podejrzeń i go co KROK obserwowałam :zawstydzona/y:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry