• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Olivka - u Ciebie bym mogła zostać nie tylko na obiad :-)))) Piękne te kafelki....
mów teraz ile i dlaczego tak drogo ? :eek:
Żabcie - fajne....tylko, że ja już za stara na takie akrobacje :-D:-D:-D)))) ale z chęcią POPACZĘ

reklama
made oj namecza sie te maluszki przy zebach, Iwa najpierw sie darla bo kolki a potem bo zeby..az mnie ciarki przeszly na samo wspomnienie , ha ha .ucaluj Zygmusia zeby tak nie bolalo a Manieczka za to ze taki grzeczny:tak:.
Iwa spiewa piosenki i uklada klocki
Carola no wiesz ty co? zaby podgladac?:-D:-D:-D:-D:-D

Wiola - ucałuję z przyjemnością :-) Maniek od paru tygodni znowu mnie zaczął
namiętnie buziać :-))) i to SAM! hehe :-) Nadstawia usteczka i robi taki dziubek
przy lekko otwartych usteczkach :)))
Doszedł do Ciebie sms? Bo mam problem z tym moim telefonem, mam fałszywe komunikaty :baffled:

made doszedl:-). widocznie do mnie twoj tel chce pisac:-D:-D:-D

wzielam sie za pranie i prasowanie ubranek i rzeczy dla malucha.ciekawe jak dlugo bedzie mnie cieszyc to zajecie

Made kupowałam w sierpniu. Wchodzi w paczkę minimum poniżej metra.
Jak będę w następnym tygodniu w Castoramie to mogę sprawdzić.
Ja kupowałam 3 paczki na kuchnie moją, po paczce z koloru.

reklama
Made to mnie chyba tak dlugo cieszyc nie bedzie , Iwie przestalam prasowac cos okolo 6 miesiecy:sorry2:
Lilus sloneczko ja tez Cie kocham:-*.pisz co u ciebie i skad ten cudny nastroj ?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry