• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made po kafelki biegasz? :))

Kocurrrrrrrrr łer ar ju????

Łojoj, nie ma nikogo...i co, mam sama kawkę pić?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Liluś:)))

Kurka, Oliwka mi wróciła zapłakana do domu:(((( Matka a potem ciotka jakaś zadzwoniły do niej i zastraszały ją:((((
Boszzze, nie mam siły. Chciałam im powiedzieć kilka ''miłych'' słów ale mąż mnie powstrzymał....I ma rację.

hej :)

mamy drugiego zabka !!!!!!!!!!! :))) zagladam rano do paszczy i juz sie przebil :)))

spacerek zaliczony , maz ma wieczor wolny :)
znajomi mojego siedza znowu u nas .... nic niech korzsyta S poki ma czas hehe

ASIONEK ale one we mnie nie wzbudzają szczególnych wrażeń estetycznych :-D:-D:-D:-D Filmiki Nata są cudne! :*

Czas spróbować objąć Morfeusza ;))

no pikne nie sa :-D:-D
dziekujemy :)

Asionek też tak mam z dżdżownicami, brzydzą mnie...a niedawno miałam w słoiku w domu bo Oliwka robiła doświadczenie do szkoły...Bleeeeeeeeeee.
Ninka je nazywa discorobaczkami:)))

bleeee , kiedys moj dziadek na ryby jechal w bagazniku mial mase dzdzownic swierzo wykopanych i jakos tak sie stalo , ze wszystkie wypadly z opakowania i sie rozproszyly po samochodzie ... masakra ogolnie :-D:-D

Asionek chyba nei da rady... mi jak się kończą zapasy to zawsze sobie obiecuję nie kupowac słodyczy i po 3-4 dniach wymiękam.... albo mąż po kryjomu podrzuca czekoladę:)

no wlasnie ja tez nie wiem jak dam rade hehe
moze kiedys sie uda ?? slyszalam , ze jak sie przestaje karmic to przechodzi ta dzika ochota na slodycze :))) oby !!

U mojego siostrzeńca zdiagnozowano autyzm. W poniedziałek kończy dwa lata. jak miał tydzien miał zapaść i martwice jelit. Ma usunięty duży kawałek jelita cienkiego i przez ponad rok był żywiony pozajelitowo. Jak miał 2 miesiące chyba to miał sepse i dostawał b silne antybiotyki. Przez pierwsze pół roku życia leżał w szpitalu. Siostra się zaniepokoiła że nie mówi.
Dowiedziałam się wczoraj.

jej biedny maluszek tak sie nacierpial od urodzenia :(((
wspolczuje bardzo !!! mam nadzieje , ze diagnoza jednak jest falszywa !!
duzo sil zycze ...

Bogusiu :* Właśnie szukam zdjęć :-)

O! Znalazłam! Taka fryzurka mi się podoba.....:)) Co o niej myślicie?
http://www.gk24.pl/apps/pbcsi.dll/b...WIADY&ArtNo=71102039&Ref=AR&border=0&MaxW=580

sliczna :))) dla pieknej kobiety :)))

Liluś:)))

Kurka, Oliwka mi wróciła zapłakana do domu:(((( Matka a potem ciotka jakaś zadzwoniły do niej i zastraszały ją:((((
Boszzze, nie mam siły. Chciałam im powiedzieć kilka ''miłych'' słów ale mąż mnie powstrzymał....I ma rację.

ehhh ta kobieta nie ma litosci :((( jak mozna dziecku robic taka krzywde ? :(

ale slodka !!!!

My też po spacerku....WIOSNA Kochane :-)))))

Paula - no po prostu brak słów, brak słów i KONIEC! Majeczka to jest normalnie
taka piękna, że....ech....dech zapiera :-))))) Jak się cieszę, że się zalogowałam
na ten widok :)))

Asionek - gratuluję drugiego zębiska :-D))) Zdjęcia poproszę :-p

Zaraz Wam wstawię zdjęcia ze spacerku :))))
KUOTEK? PRZESADZASZ!!!
BOGUSIA? TY TEŻ!!!
O JOS I POK TO JUŻ NAWET PISAĆ NIE BĘDĘ, BO SIĘ TYLKO DENERWOWAĆ ZACZYNAM :(

Ostatnia edycja:
reklama
Pokaż zdjęcia Made:)))
Paula śliczne foty:)

Paczajta co kupiłam w H&M za całe 20zł:szok:

Zobacz załącznik 447623

W rzeczywistości kolor bardziej ''fresh'' jest :)

I wypaczałam full rzeczy dla dziewczyn...ale to za tydzień:) I mam kupon zniżkowy na 30% :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry