• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam Kwiecie tego Forum :-)
Postanowiłam się dzisiaj wylansować, więc mało mnie będzie :-p
Tymczasem siedzę sobie, dłubię w nosie i głowę mam w chmurach......:)))))
plany, plany.......plany :-D))) DOBRA! Potrzebny mi mocny kop, może...
KAWA? :)))))

reklama
Kawkę mam:)
Witajcie.
Ktoś pomoże?
Strasznie źle śpię, prawie w ogóle...3 noce porażka...czy to przez choróbsko? Zwykle biorę Fervex i śpię jak dziecko.

Ninka wciąż śpi, pies pod kołdrą między moimi nogami, kot po mnie depta i mruczy...mąż w kuchni siedzi i coś je.

Liluś hehe :-)
Po pierwsze LANS, po drugie WYJŚCIE w teren :eek: no nie wiem czy mi się to uda...
Nie wiem jak ubrać Boryska :hmm:

monia - wygadaj się, a my Ci receptą na Twe bolączki :tak:

jak mi sie uda wyslac posta to bedzie swieto
wczoraj 3 razy sie wysililam , zwoje uruchomoilam, a tu co napisalam posta to mi strona zgasla .
dzien dobry kochane

jest:-) udalo sie

Carol boski widok:)) ależ się kochają:)

Wiolka witaj:)

U mojego siostrzeńca zdiagnozowano autyzm. W poniedziałek kończy dwa lata. jak miał tydzien miał zapaść i martwice jelit. Ma usunięty duży kawałek jelita cienkiego i przez ponad rok był żywiony pozajelitowo. Jak miał 2 miesiące chyba to miał sepse i dostawał b silne antybiotyki. Przez pierwsze pół roku życia leżał w szpitalu. Siostra się zaniepokoiła że nie mówi.
Dowiedziałam się wczoraj.

reklama
Monia o matko :-( Nie wiem co powiedzieć - opisałaś mi mój najgorszy koszmar - nie chcę o tym za dużo mówić, bo samo mówienie o tym boli - ale współczuję bardzo bardzo :-(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry