E
EEnil
Gość
Jaja, co??? Nie wiem skąd ona to bierze, twierdzi, ze my na ślubie się tak całowaliśmy a Tatuś jej jej mężusiem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

A u mnie??!!!!
Duuuzo zmian!!!!!
Wiec moze zaczne od tego ze 12 stycznia urodzilam sliczna i zdrowa dziewczynke!!! Tak wiec mam upragniona druga córcie!!!!
długo nie bylam na forum bo jak to przy dwójce dzieci zajecia nie brakuje. Ale Hania przesypia juz całe noce wiec jestem wyspana i mam wiecej energii do wszystkiego.
A co u was?? Jakies wiesci od mama05?
Asionek to ja ci lepiej nie będę wymieniac ile słodyczy ja potrafię zjeśc... Powoli staram się ograniczac bo teraz dalej chudnę ale jak przestane karmić to pewnie już nei będzie tak różowo....
Dziś w pracy dostałam wykąłd od takiej baby wszystkowiedzącej ze gdzież to matka karmiąca i kawa i czekolada i pączki na śniadanie - że jem same śmiecie i pewnie moje dziecko też.... Na złośc jej wyciągnełam jeszcze jednego pączka i o!!! szkoda krowie że ona niemoze tak jeść! Powiedziałam ze jak będe w jej wieku to też nei będę mogła tak jeśc i teraz się musze nacieszyćNie odzywa się
)
Ale moze byśmy się motywowały nawzajem co??
Podobaja mi się moje nowe szczupłe ciuchy i nie chciałabym się ich pozbywać![]()

Asionek - Ty w ogóle super wyglądasz, kochana, więc ja już nic nie mówię!Ciąża Ci służyła, a i po ciąży wyglądasz naprawdę rewelacyjnie! :-) Wiesz, ja się załamałam jak wróciliśmy ze szpitala, a mnie z 16 kg spadło tylko 6!!!
Ja się naprawdę bałam, ze nigdy tego nie zrzucę!
Ale jakoś poszło, ufff... Wszystkie ciążowe kg już zniknęły, teraz zrzucam do mojej idealnej wagi i jak ją osiągnę, to będę usatysfakcjonowana. Ale te ostatnie 2-3 kg są najcięższe.
Teraz to już tylko ostry trening i pilnowanie diety. Ale z tym nie mam jakiegoś szczególnego problemu. Na szczęście. ;-) A powiedz, używasz jakichś kremów na skórę?
!
ASIONEK & MONIA ja też sobie nie żałuję słodkości![]()
hej dziewczyny chciała tylko dać znać ze u mnie wszystko ok. Czasem zaglądam ale nie mam za dużo czasu. Malutka rośnie jak na drożdżach ma już 6kg i ubranka na 68. Ściciskam was wszystkie.
Carola nadal trzymam kciuki i przytulam mocno uda się
Rurka Wiola to już niedługo będę na pewno śledzić jak tam wasze maluszki
KOcurek Made Asionek JUst Monia Renna Sara Marcepanek kochane ucałujcie swoje maluszki dużo zdrówka
Niestety pan kardiolog potwierdził ubytek. Pocieszające jest to, że jest maleńki bo ma 1 mm. Mamy czekać aż się zarośnie. Może do końca ciąży, może do 1 roku życia. Mamy poszukać dobrego kardiologa po porodzie. To tyle... wybaczcie, nie mam siły na więcej :-(
wiem jaka to szansa dla nas-ta praca-zbyt długo byliśmy kiedyś rozdzieleni i powiedziałam,że już nigdy więcej-pójdę wszędzie za moim mężem...no i jak Mary pisze-zawsze to szansa na lepszy start dla dzieci...ale wolałabym uk-po pierwsze już tam byłam a po drugie w holandii jest teraz dużo antypolskich nastrojów...

Filmiki Nata są cudne! :*