• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
O jakie ładne reggae kafelki! Tylko Marleya tam posadzić i cud miód - JAMAJKA! A te żabki mniam mniam! Żabie udka to rarytas podobno :-p

Wioluś wyjrzyj za okno i zrozumiesz :-p Ja dziewczyna z czerwca jestem, kocham słońce i ciepło :-p A w ogóle to obejrzałam Twoje piękne zdjęcia i się zakochałam.........:-)

A tak w ogóle to się zastanawiam nad jedną rzeczą - czy gdybym Was spotkała osobiście to też byłabym taka odważna w gadce i wyznawaniu uczuć.....boję się, że to magia internetu, bo na żywo taka strasznie nieśmiała jestem :zawstydzona/y: A z Wami to się czuję naprawdę wyjątkowo :-)

Paulinka a Ty dziś to już w ogóle wyjątkowa! A mówiłam jak CÓRCE - nie wygłupiaj się! Dość dobrego zrobiłaś! I nie posłuchała mnie NIEGRZECZNA DZIEWCZYNKA! :-p

Paulina bawi sie w Swietego Mikolaja, swoja droga dziwne ze do mnie listonosz szybciej biegl niz do Lil:-p

Lil ale to chyba kazdy tak ma ze w wirtualnym sciecie latwiej mu sie mowi i uzewnetrznia swoje uczucia, ja tez wstydliwa istota jestem .
a podoba piekna oby tak juz zostalo

Paulinka taka malutka drobniutka a serce wielkie jak u GULIWERA! :-)

Wioluś
no pogoda marzenie....w końcu się doczekaliśmy wiosny! Człowiek od razu bardziej radosny!

Paulinka
jak Ty taka niegrzeczna to Twój mąż ma z Tobą dobrze wieczorem :-p i w dzień zresztą też :-p

Made fryzurka super - tylko musisz być przygotowana, że chyba raczej codziennie będziesz musiała ją układać - nie wiem czy włoski same się tak ułożą? Ja z tego względu mam wciąż takie włosy, które rano po prostu zwijam w kitka i nie myślę o fryzurze - bo z reguły brak czasu. Ale takie pazurki i grzyweczka bardzo mi się podobają!

Aha Wioluś - no ja nie wiem czemu ten Twój listonosz tak szybko do Ciebie biegnie :-p

Ostatnia edycja:
Miałam zamiar posprzątać ale chyba nici z tego...połaziłam i już źle się czuję.
Kurde, miałam nadzieję na kasę dzisiaj a tu dooopa:(

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry