• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:nerd: no tak... właśnie się tak zastanawiam, myślę intensywnie... Wiesz to u nas by poszło, bo w mieście nie ma takiego miejsca, tzn jest tylko taki małpi gaj, coś w tym stylu, że można urodziny zorganizować itp.. ale takie, żeby móc np zostawic malucha na godzinę, dwie, żeby pójść na zakupy, spotkać się z ko,eżanką, napić kawy, zjeść ciastko, albo nakarmić w spokoju Maluszka... No nie wiem, nie wiem, mam juz mało czasu, muszę coś wymyślić, a może Ty masz jakiś inny pomysł na mały biznes??? :sorry:

reklama
No właśnie Karola o coś takiego mi chodzi :tak: u nas tworzą nową galerię handlową, dużą, wiesz pomysł byłby może chwytliwy, u nas w mieście, jeśli człowiek sam sobie nie wymyśli czegoś, to trzeba mieć duuuużo znajomości, żeby w głupim sklepie w tej galerii pracować :angry:

Kocurku pokrzepiająco wygląda to ciasto - mniam mniam. U mnie ciast mało, ale słodyczy zawsze pełna szafa no i brzuch....Nie doczytałam wszystkiego, ale coś kiepsko ze spaniem u Was znowu?

Boogie a Ty planujesz jakiś taki klubik dla dzieci? Powiem Ci, że jak dla mnie pomysł rewelacja - sama chętnie bym coś takiego z Tobą zrobiła - tylko u nas to pełno tego na każdej ulicy - gdybym miała taką opcję jak Ty - czyli, że nie ma takich miejsc to bym działała....Jakbyś potrzebowała kiedyś jakiś pomysłów to chętnie coś podpowiem, bo się przez te 3 lata nachodziłam z Maciusiem po klubikach :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry