• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:-D robimy przytulaczki??? Obecnie specjalistą od przytulania się jest Remi:-D on łapie za szyje i nie chce puścić :-D

KArola???? Nie tęskni?!? a dawaj tyłek, dostaniesz klapsa!!!
:-p ale najpierw daj mordeczkę, żeby Buziaka Ci dać :tak::rofl2: :*

Ostatnia edycja:
reklama
Boogie Wikuśka z 17 czerwca, a Remiś?
dziękuje bardzo za buziaczka:)) Bardzo pasuje do porannej kawusii strasznie poprawia humor:))

Kocurek no piękne przytulaski!!!! Dla wszystkich tak?? Współczuje nocki:(

Paula mam nadzieję że kuzynka sie pozbiera... to ten chlopczyk co ostatnio przysłałas linka na 1%? tak słodko wyglądał, taki uśmiechnięty...

Made ja zawsze jak robię coś dla kogoś to sobie myślę że chciałabym żeby tak ktoś kiedyś dla mnie... dzielna kobitka z Ciebie:))
A co do sąsiadów to się zgadzam, że kiedyś było inaczej... a teraz cóż... szkoda...

Nie liczę włosów wyrwanych z głowy, ale można było by z tego zrobić perukę Kocie :-D on już nie chce do wózka siadać, więc trzyma się ile tylko ma sił w rączkach :sorry: albo jak czeka na psoty, udaje, że się chowa :-D wciska się w szyję, a ktoś zaczepia Remika za nóżkę, rączkę, albo boczek :tak: kupa śmiechu z nim :-D

Boogie ****, jutro wypatruj listonosza:)

Kocie, szczotka w domu a ja w robocie...chyba, że mówiąc szczotka masz na myśli moją fryzurę:-D ?

Kocur-tak mały był schorowany i też wiem,że lepiej że się już nie męczy, mały skarbek
Monia-tak, to ten chłopczyk z tego co pokazywałam, znalazłam tak na szybko by wam go pokazać-był niesamowity!!! i taki na zawsze zostanie;)))

maleńka dosypia, zupka dla niej pyrka, Daniel układa lego, co tu jeszcze miałam zrobić?...

jestem z kawka i ciachem :)
maly bawi sie nowa zabawka wiec mam chwile spokoju :)

ASIONEK bo potem zapomnę:)
Jakie te nasze dzieci podobne:)) Moja z wanny wprost uwielbia pić:)) Wystawia język i pije... czasem aż całą buźkę zanuża:)
A butli - nie, kubka niekapka - nie, kubka treningowego lovi360 - nie, łyżeczką - nie, z kubka normalnie - nie, strzykawką - nie... kupę kasy poszło...
Teraz pije trochę - przez słomkę.... mam taki pojemniczek jak się na mocz kupuje, wyparzony i mąż zrobił dziurkę na słomkę... zakręcam, wtykam słomkę i daję Młodej do zabawy... nie kapie z tego więc jest ok, a ona wypija jakieś 10-15 ml na raz, i tak po kilka razy dziennie:))

Dobranoc.

hehe moj wczoraj tak zanurzyl glowke , ze az nosem pociagnal wode i w szoku byl ... :)

kurcze dobrze wiedziec , ze nie tylko Nat jest taki na anty odnosnie picia i butli :)))
musze sprobowac z kubeczka jakiegos , a noz zalapie ?
u nas okropne upaly sa latem i kurcze musi cos pic wiecej jak cyc , bo z cycem na wierzchu co chwila nie usmiecha mi sie latac :rofl2:

Asionek popróbuj z kubeczka albo z łyżeczki

ja zmykam, godzinę temu umarł synek mojej kuzynki, śmierć mózgu..nie smęcę już więcej

papa

:((((( przykro mi bardzo :((( trzymajcie sie jakos !!

wlasnie mam taki zamiar

monia, asionek Iwa tez miala tak z piciem tzn z wanny nie pila:-D:-D:-Dale tez nie pila z butli ani z innych kubeczkow niekapkow a i butelek i niekapkow do wyboru mialam bardzo duzo. nauczyla sie pic z normalnej szklanki a potem juz ze wszystkiego

a no widzisz czyli szansa jest , ze pic bedzie :)
szkoda tylko , ze butelek nakupilam hehe
najpierw myslalam , ze cycem karmic nie bede , karmie
pozniej , ze pic bedzie z butli wode , czy cos nie pije ....

witam cala reszte gangu :)))

Karola :-D czeba trochę popracować :-p a właśnie chciałam się Ciebie zapytać... Czy Ty słyszałaś coś o spółdzielniach socjalnych? Bo u nas kolejna edycja i koleżanka kazała mi składać dokumenty, żeby próbować otworzyć coś swojego... Czy klub malucha jest dobrym pomysłem??? :sorry:

reklama
Hmmmm...dobrym ale strasznie czasochłonnym i pieniędzy dużo trzeba! A ludzie...wiesz, raz są raz nie.
Niedawno nasza ukochana ''ciociowa ciocia'', która miała taki klub kilka lat musiała się zamknąć, teraz sama pracuje w sklepie.
Miała dużo dzieci, ale ceny wzrosły a ona cen nie podnosiła bo byłoby za drogo...i skończyła źle:(
Jakby się za to wziąć to tylko po gruntownym wywiadzie środowiskowym i z wielkimi siłami.
Bo wiesz, pewnie kaskę na początek dadzą...ale co POTEM? To jest największy problem.
A tych spółdzielniach nie słyszałam.

Jeżeli wszystko dobrze przemyślisz i zorganizujesz to super.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry