• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zapisałam się do Invicty na bezpłatne konsultacje, dostanę 50% na wszystkie badania przy okazji...może warto...

reklama
doczytałam:)

KOCIE zdjęcia super! Uśmiechnięta Olcia - pierwsza klasa:)))

WIOLA ja myślę że to hormony ciażowe.... mam nadzieję że minie szybiutko...

CAROL ja myślę ze warto się skonsultować - zawsze to jakiś krok do celu...

ASIONEK ciesz sie że psa nie masz... moja też namiętnie liże podłogę... a jak nie moze polizać to ślini rączkę, jeździ nią po podłodze i potem do buzi jak nie zdążę... i wogóle już poluje na psie kości i miskę...

Nie wiem co jeszcze chciałam.....
Moje małe od godziny z przerwami tańczy... na zmianę z mamą i tatą. na rękach, tak jak się w parach tańczy, trzymając za jedną rękę...:) nuci sobie i macha nóżkami:)) A na wolych to się tuli:))

Paulina ja jestem :-D

Hej,
byłam u pani ginekolog, ale nie jestem usatysfakcjonowana z wizyty:baffled: oprócz tego że dała mi skierowanie na masę badań, to tylko ręcznie mnie zbadała, bez USG i powiedziała, że prawdopodobnie jestem w ciąży:eek:
Dobrze że za tydzień jadę prywatnie, to zrobi mi choć USG i może czegoś konkretnego się dowiem:-p

o kurcze 21 wiek i reczne badania ?? :szok:
dobrze , ze idziesz prywatnie dowiesz sie wiecej i zobaczysz kropka :) pewnie juz serduszko bedzie bilo :-D

jestem, wyspana :))))))))
L. spi jeszcze, filutek juz sie ekscytuje do grzechotki :)

to ja jeszcze moz ewyjasnie trzymajacym kciuki za domek, bo chyba tego z ajasno nie wyjasnilam ( lub wcale???)

oto domek uciec nam nie moze. jest na 100% nasz. Tylko MY sie jeszcze wahamy, wazymy wsystkie z ai przeciw i czekjamy na formespecjalistyczna az przyjedzie i a/ zrobi
nam wycene izolacji oraz powie ile realnie mozne taka izolacja pomoc na halas
mamy jeszcze jakies 15 dni na ewentualna zmiane decyzji
ale jesli nam sie nie odwidzi to domek nasz jest :)

asionek : nie wiem kiedy bedziesz czysta ale ja 3 lata i 3 m-ce jak mi sie to nie udaje ;) i poki co sie nie zapowiada na zmiany ;)
b/ cene remontu

no to super Jos !! ciesze sie bardzo , ze w koncu znalazlas cos co ci opowiada :)))
to mnie pocieszylas z ta czystoscia hehe

doczytałam:)

ASIONEK ciesz sie że psa nie masz... moja też namiętnie liże podłogę... a jak nie moze polizać to ślini rączkę, jeździ nią po podłodze i potem do buzi jak nie zdążę... i wogóle już poluje na psie kości i miskę...

Nie wiem co jeszcze chciałam.....
Moje małe od godziny z przerwami tańczy... na zmianę z mamą i tatą. na rękach, tak jak się w parach tańczy, trzymając za jedną rękę...:) nuci sobie i macha nóżkami:)) A na wolych to się tuli:))

no moj robi dokladnie to samo :szok::-D wsumie racja tyle dobrego , ze zwierzat nie ma , ale i tak wydaje mi sie to mega niehigieniczne jak maly lize podloge po ktorej my lazimy ...

fajnie z tym tancem , uwielbiam te male szkraby jak sobie tancuja :)))

kapalam sie dzisiaj z malym i troszke na brzuszek go wzielam i kurcze wyobrazcie sobie , ze slysze jakies dziwne dzwieki , a skubaniec glowe bral na dol i pil wode !! no masakra
z butli nie , z niekapka nie , a z wanny mu smakowala i to jak :szok:
dziwne to moje dziecie hehe
moze z kubeczka normalnie w takim razie bedzie pil skoro nie akceptuje zadnego silikonu w paszczy ??

ASIONEK bo potem zapomnę:)
Jakie te nasze dzieci podobne:)) Moja z wanny wprost uwielbia pić:)) Wystawia język i pije... czasem aż całą buźkę zanuża:)
A butli - nie, kubka niekapka - nie, kubka treningowego lovi360 - nie, łyżeczką - nie, z kubka normalnie - nie, strzykawką - nie... kupę kasy poszło...
Teraz pije trochę - przez słomkę.... mam taki pojemniczek jak się na mocz kupuje, wyparzony i mąż zrobił dziurkę na słomkę... zakręcam, wtykam słomkę i daję Młodej do zabawy... nie kapie z tego więc jest ok, a ona wypija jakieś 10-15 ml na raz, i tak po kilka razy dziennie:))

Dobranoc.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry