E
EEnil
Gość
Zapisałam się do Invicty na bezpłatne konsultacje, dostanę 50% na wszystkie badania przy okazji...może warto...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Hej,
byłam u pani ginekolog, ale nie jestem usatysfakcjonowana z wizytyoprócz tego że dała mi skierowanie na masę badań, to tylko ręcznie mnie zbadała, bez USG i powiedziała, że prawdopodobnie jestem w ciąży
Dobrze że za tydzień jadę prywatnie, to zrobi mi choć USG i może czegoś konkretnego się dowiem![]()

jestem, wyspana)))))))
L. spi jeszcze, filutek juz sie ekscytuje do grzechotki
to ja jeszcze moz ewyjasnie trzymajacym kciuki za domek, bo chyba tego z ajasno nie wyjasnilam ( lub wcale???)
oto domek uciec nam nie moze. jest na 100% nasz. Tylko MY sie jeszcze wahamy, wazymy wsystkie z ai przeciw i czekjamy na formespecjalistyczna az przyjedzie i a/ zrobi
nam wycene izolacji oraz powie ile realnie mozne taka izolacja pomoc na halas
mamy jeszcze jakies 15 dni na ewentualna zmiane decyzji
ale jesli nam sie nie odwidzi to domek nasz jest
asionek : nie wiem kiedy bedziesz czysta ale ja 3 lata i 3 m-ce jak mi sie to nie udajei poki co sie nie zapowiada na zmiany
b/ cene remontu
doczytałam
ASIONEK ciesz sie że psa nie masz... moja też namiętnie liże podłogę... a jak nie moze polizać to ślini rączkę, jeździ nią po podłodze i potem do buzi jak nie zdążę... i wogóle już poluje na psie kości i miskę...
Nie wiem co jeszcze chciałam.....
Moje małe od godziny z przerwami tańczy... na zmianę z mamą i tatą. na rękach, tak jak się w parach tańczy, trzymając za jedną rękę...nuci sobie i macha nóżkami
) A na wolych to się tuli
)

wsumie racja tyle dobrego , ze zwierzat nie ma , ale i tak wydaje mi sie to mega niehigieniczne jak maly lize podloge po ktorej my lazimy ...