• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hehe :-) Bogusiu, Ty dzisiaj to normalnie przechodzisz samą siebie.......
mój zachwyt wciąż rośnie i rośnie :-D))))

Zizi - NFZ widocznie nie przewidział, że kobiety zachodzą w ciążę :eek:
Tak to Kochana jest, niestety....ale dobrze, że idziesz za tydzień, szybko zleci....;-)

reklama
Made Słońce powiedz, czy ten zachwyt to w dobrą stronę, czy Ty to ironia ? :-p:sorry:

Zizi Kochana nie martw się, tydzień sprawdzisz wszystko, zrób badania :tak: będzie dobrze :-)

Borysku kochany życzę Ci aby kolejne pół roczku minęło równie radośnie jak te pierwsze - czyli w doborowym towarzystwie na ploteczkach :-) I dla Ciebie i Twojej MAMY troszkę więcej spania :-) STO LAT!

Nie mogłam sobie odmówić tej przyjemności, żeby wpaść i złożyć życzenia, ale padam na pysk i nie mam na więcej siły dziś - spałam tylko do 2 i powoli kumuluje się brak snu - a najgorsze, że wygląda na to, że o 2 w nocy robię się chwilowo wyspana i jak mała mnie obudzi to za chiny nie zasnę znowu :baffled:

Buziaczki dla naszej paczki!

Made Remi właśnie gruszkę konsumował :tak: pozostając w temacie świętowania, to Remikowi stuknęło dziś 9,5 miesiąca :szok: kiedy to minęło???
:sorry: no i nowina jest radosna, będę skakała wysoko niczym sosna, bo do końca tygodnia powinnam mieć internet :cool: oj zasypię Was wtedy sesjami, zdjęciami :-D a cóż Ty niewiasto nadobnej urody porabiasz? :-p

JA GRZECZNIE POSTULUJĘ DO KOLEŻANEK O POWRÓT DO NASZEJ PACZKI :tak:

dziewczyny wezcie mnie naprostujcie...wszystko ok, mala zdrowa, wesola , z mezem wszystko ok, remont zmierza ku koncowi, ja czuje sie dobrze a mnie dopadl dol a ca najgorsze z godziny na godzine coraz wiekszy...nich mnie ktos strzeli

made dzieci piekne, zgadzam sie z opinia kocurka ze corcia ma urode baletnicy.sto tysiecy buziaczkow dla Zygmusia.a ty wiesz co mialas mi przyslac?:tak:
kocie zazdroszcze ust, piekne masz te usteczka az sie calowac chce:zawstydzona/y::-D.Olenka urodziwa, cud miod

zizi tydzien szybko zleci

jos fajnie ze udalo sie znalezc jakis sensowny dom.

lil wspolczuje tych nieprzespanych nocek
asionek gratuluje zebola nr 2:tak:

mary co u was?

Paulina co Cie tak malo ostatnio co?

just z Remika to juz taki prawie facet:-)slodziak kochany, brakuje tu jego buziaczka na forum

jestem, wyspana :))))))))
L. spi jeszcze, filutek juz sie ekscytuje do grzechotki :)

to ja jeszcze moz ewyjasnie trzymajacym kciuki za domek, bo chyba tego z ajasno nie wyjasnilam ( lub wcale???)

oto domek uciec nam nie moze. jest na 100% nasz. Tylko MY sie jeszcze wahamy, wazymy wsystkie z ai przeciw i czekjamy na formespecjalistyczna az przyjedzie i a/ zrobi
nam wycene izolacji oraz powie ile realnie mozne taka izolacja pomoc na halas
mamy jeszcze jakies 15 dni na ewentualna zmiane decyzji
ale jesli nam sie nie odwidzi to domek nasz jest :)

asionek : nie wiem kiedy bedziesz czysta ale ja 3 lata i 3 m-ce jak mi sie to nie udaje ;) i poki co sie nie zapowiada na zmiany ;)
b/ cene remontu

jos! Ola ma już do pary :cool:

Bogusiu - jej...pamiętam jak wczoraj, kiedyśmy tu jak jeden mąż tudzież żona
kciuki zaciskały za Twoje lekkie skurcze i szybkie rozwiązanie :sorry:
Jak ten czas pomyka......:)))

Wiolu - dziękuję w imieniu pierworodnej :*
A co miałam przysłać, czego nie przysłałam...? :eek: Mam nie lada zgrzyt.....yyy....
Pomóż, bo nie daję rady :-)

reklama
Zizi ja byłam 5t4d w ciąży a na usg nie było NIC widać, usg dopochwowe, w prywatnej klinice...dobrej.
Dzień później ginek ''ręcznie'' potwierdził ciążę:)
A 3 dni później byłam w szpitalu na usg i potwierdzili ciążę ii powiedzieli, że nawet 6t4d wg nich:)

Jos oby wszystko było po Waszej myśli &&&&&

Boogie ja też muszę się myćnąć i ogolić co gorsza.
Właśnie wlazłam do domu i leżę, bajzel mnie pokonał...może za godzinkę się wezmę.

W związku z wczorajszym szaleństwem nie mam kasy i dzisiaj na obiad ziemniaki i jaja sadzone:) hehe:)
Na szczęście dziewczyny jadły w szkole/przedszkolu więc luz, przeżyjemy a jutro powinna być kasiora na koncie:)

Jestem nieprzytomna, wieje nieziemsko i chyba ciśnienie spadło.... :(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry