• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Nat w spokoku nie da popisac , lezy obok i namietnie wali w klawiature i ciagnie mi lapka :szok: myslalam , ze takie akcje to pozniej sa :-D

looo matko jaka koopaaaa , maly urobil sie po szyje lacznie z ramionami :szok:
juz nie wspomne o belciku rano na mamusi wlosy :rofl2:
czy ja kiedys bede czysta jak dawniej ??:cool:

ASIONEK hej hej! U nas nas nocki takie, że szkoda słów - od usypiania począwszy, które urasta już do dwóch godzin hehe.... moje malutkie biedactwo już coraz bardziej nerwowe i płytko śpiące... to chyba ciągle zęby, ale o nich słuch wszelaki zaginął, a od ponad 3 miesięcy się zapowiadają :dry:

Nat usypia sam na noc , ale za to 3 noce ostatnie budzi sie non stop i wsumie juz sama nie wiem czy to jakis skok znowu czy brzuch ??
oby te nasze maluchy zaczely spac normalnie w koncu , a nie wykanczaja nas powoli :-D
a nie widac nic zeby zabki szly ??

fotki cudne !! jak zwykle zreszta :)))) ogrodka zazdroszcze bardzo mocno :rofl2:

Asionek - dziękuję Ci Kochana, prezenty przyjmuję w lutym hehe :-)))) Wiesz gdzie dzwoni,
ale kościół nie ten :-))) Dzisiaj pół roczku kończy Borysek :)))))))))

no chyba kawy rzeczywiscie za malo z rana bylo hehe
w kazdym razie STO lat dla Boryska !! :))))
na foty jak zwykle sie nie zalapalam.....

hej :)

asionek : dzieki :) ja tez mam nadzieje, ze z domkiem bedzie ok wszytsko :)
biedny nathaniel sie nameczyl... mam nadzieje,ze to tylko pojedynczy epizod... :(

.

no to juz trwa 3 dni hehe
a z domkiem napewno bedzie ok !! :)))

cos mialam jeszcze , ale przerwa na kupe mnie wybila calkiem hehe

reklama
ASIONEK heheheh :-p ciekawe jak Wam jedzonko idzie, bo moja w trakcie zawsze kicha, a kicha seriami :-D:eek: Kaszkę nie tak łatwo wyczesać :-D

CAROLA mmmmmmm to nawet lepiej!!! To yyy SMACZNEGO! Ja spadam, dziś swoje już zjadłam :-D:-D:no::-D:-D

Ostatnia edycja:
Bogusia - z każdym postem coraz bardziej mnie zadziwiasz :-)))) Pięknie to sobie
wykombinowałaś :))) jedną nogą już jesteś u poetów :-p

Kocurek - TAK! TAK! TAK! I precz z CODZIENNOŚCIĄ :-D
Mimo, że to nie mnie dedykowana ta super sesja zdjęciowa :-p i tak jest cudna :))))
Uśmiechnięta Oleńka rekompensuje te dwie godziny Twojego niebytu :-)

ASIONEK heheheh :-p ciekawe jak Wam jedzonko idzie, bo moja w trakcie zawsze kicha, a kicha seriami :-D:eek: Kaszkę nie tak łatwo wyczesać :-D

juz lepiej :))) na poczatku jak mial jazde z pluciem slina to potrafil przy jedzeniu sobie przypomniec i poluc marchewka :szok:

za to teraz skubaniec pelza , z dywanu przeszedl na kafle pluje na podloge i rozciera ta sline :szok::rofl2: i jeszcze belta rzucil :cool: dobrze , ze nie na dywan hehe
masakra palma mu bije calkiem idziemy zaraz na spacer ... taaa jeszcze kafle lize super :-D

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry