• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć:)
Czyzbym była pierwsza????
Witam się poniedziałkowo:)

Marcepanek wiesz ja myślę że zostanie w uk dobrze by cie zrobiło... Bo wiesz piszesz że po co kasa jak czegoś brakuje... ale wyobraź sobie teraz że nie możesz jeszcze dodatkowo nic kupić dzieciakom... Tak przynajmniej masz środki żeby zadbać o potrzeby Nikoli i Maciusia. Zobaczysz powoli będzie lepiej.
Wózek super:) Na zdjęcia się nie załapałam:((

Paulina ja też chcę burzę!!! kocham kocham i juz się nie mogę doczekać!

Kocurek jak tam owoce morza??

Made najlepsiejszego dla Boryska:)))

Nie pamiętam co jeszcze... Ale spałam dziś b mało:((( mojemu maleństwu coś wybitnie nie pasowało w nocy... i chyba własnie mnie olśniło i wiem co.... Do mamy chciało małe.... W sobotę wzięłam ja do siebie i od 4 spała przy cycu... a dziś palkała przez sen co pół godz a jak brałam do cysia to moment spokój... popiła i za chwilke się odwracała na boczek i spała... a wredna matka ją wtedy do łóżeczka.... szkoda że wcześniej mnie nie olśnilo.... spałabym trochę... chociaż z drugiej strony - 9 miesięcy walczyłam żeby sama spała i głupio teraz to popsuć...

Miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
reklama
dzięki już zmieniam co by nikt więcej nie zauważył...
mało spałam i nie wiem czemu mi się tak napisało....

No bo czemu wy nie macie suwaczków!!!!! dla takich biednych zapominalskich i gapowatych ludzi jak ja??!!!!

No i apropo to się wąłśnei miałam pytac jak to wkońcu jest Zygmuś czy Borysek bo mi wychodziło że Made ma 4 dzieci ale pamiętałam że pisała o 3....
za mało tu piszę....

Ostatnia edycja:
hej :)
jestem i ja od rana ... u nas nocki ostatnie 2 masakra :/ maly koope robil od switu bladego i wydusic nie mogl , tak wiec dolaczam do klubu zombi :rofl2:

hej kobietki-jeśli znacie jakąś inną siłę wyższą od Boga-lub jeśli macie z nim jakiś dobry kontakt-wstawcie się proszę za synkiem mojej kuzynki...Piotruś ma 12 lat i zespół seckela-tu macie krótką wzmiankę o nim http://www.zsm1walcz.pl/Mam_na_imie_Piotrus_sloneczko_1__2009.pdf albo na moim profilu wyszukajcie znajomej Agnieszka Mokrzycka i tam są aktualne zdjęcia naszego rodzinnego Piotrusia Pana;)- Piotruś leży obecnie w szpitalu w szczecinie w stanie śpiączki farmakologicznej-ma krwiaki mózgu-lekarze czekają aż organizm się wzmocni bo w obecnym stanie i nie przeżyłby zabiegu-za kilka dni podejmą próbę wybudzenia go-nie ma szans na ruszenie go do innego szpitala...też by nie przeżył

osoby z jego wadą genetyczną dożywają max 20 lat życia....ale 12 lat to jeszcze mało,za mało...

oki nie smęcę, pomóżcie proszę...

az nie wiadomo co napisac :(((( straszne to :(((( wspolczuje bardzo !!
mam nadzieje , ze jednak bedzie lepiej ...

Dziewczyny, mam pytanie. U Mii zauważyłam na czółku i główce takie suche białe plamki. To samo na brzuszku, jakby ekstremalnie przesuszona skóra. :-( Oprócz tego ma takie suche plamy, lekko zaczerwienione na skroniach i nad noskiem, ale te wyglądają jak skaza białkowa, a te na główce i brzuszku w ogóle nie są zaczerwienione. Poza tym poza tymi obszarami na buzi (policzki, bródka, pod brodą) ma jakby wysypkę, ale nigdy wcześniej nie miała nic poza tymi plamkami na skroniach, a teraz taki wysyp różnego rodzaju plamek, krostek... Czy wiecie, co to może być? Mam nadzieję, że nie AZS! :-( W piątek mamy kontrolę u pediatry, więc zapytam, ale cholera, obawiam się, ze mnie oleje! :crazy: Dodam, ze Mia na razie nie je nic poza Nutramigenem.
A jeśli chodzi o jej ciemiączko, to zastanawiam się, czy to tak powinno wyglądać... U Mii jest to taka żółtawa skorupka, zlepek takich jakby łupieżowatych łusek na samym środku główki. Używam oliwki i wyczesuję, ale jeszcze się tego nie pozbyłam... Nie wiem, może ja to źle robię? HELP!

kurcze Paulina ma racje wydaje mi sie , ze to moze byc AZS :(((
co do ciemiaczka to ciezko je zwalczyc niekiedy , a robisz dobrze !! sa tez z tego co wiem jakies specjalne produkty na ciemiaczko podobno dobre , ale nie wiem czy masz u siebie produkty SVR ??

hej.
Asionek nie jest tak źle, jest tragicznie.... Egzaminy Ecdl, my egzaminujemy.
Zaraz spadamy, mam postój w Gdynia 3h bo mąż ma wykłady.

aaaa no widzisz przegapilam :)
a szef burak niezly , ze sie tak zachowal :/

hej

asionek : dzieki za uwage :) u mnie maz w domu, weekend... a poz jestem zabiegana nbbardzo bo ostatnie tygodnie to ciagle wsizyty domow, na ale na 99,9% znalezlismy ten nasz :)
jaka u wa spogoda, u nas w piatek bylo 26 stopni!!! super, w czwartek jakies 23 a od weekendu znow chlodno i popaduje... :/

wow powaznie ?? !! supoer to trzymam &&&&&&&&&&&& zeby to juz na stowe bylo :))))
u nas tez mega cieplo , ludzie na plazy w bikini , niektorzy sie kapia juz :)
wczoraj pochmurnie bylo , ale dzisiaj juz znowu bezchmurne niebo :)))

Bardzo dobrze się czuję, nie mam jakiś dziwnych zachcianek, oprócz ze nie mogę jeść, kawy tez nie i nie mogę spać rano:cool2::happy2::-)

Wczoraj byliśmy u mojej siostry, malutka jest prześliczna i bardzo spokojna, ale się przestraszyłam, nie wiem czy dam sobie radę z takim maleństwem:sorry2::zawstydzona/y:

nie chcecie ze mną gadać to se idę....

oj kawy tez pic nie mogla baaa nawet czuc nie moglam , bo wc bylo grane :/
a rade dasz napewno :)
nie ma co sie bac :)

no i sie pogubilam hehe w koncu kto ma urodziny dzisiaj ?? :)))

wydawalo mi sie , ze Made ?? hmmm nic to Made kochana STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

my zaraz pewnie idziemy spac ;))

Hahaha :-D zatem kasuję MONIA :-):-)
To niech MADE przyjdzie i sama się wytłumaczy z ilości :-p

ASIONEK hej hej! U nas nas nocki takie, że szkoda słów - od usypiania począwszy, które urasta już do dwóch godzin hehe.... moje malutkie biedactwo już coraz bardziej nerwowe i płytko śpiące... to chyba ciągle zęby, ale o nich słuch wszelaki zaginął, a od ponad 3 miesięcy się zapowiadają :dry:

Ostatnia edycja:
hahahahaaaaa :-):-):-)
Ja tu widzę, że Koleżankom moim Szanownym ewidentnie KAWY brakuje :-D)))))
hehe :-) ale mi się buzia śmieje......

monia - ja mam trójkę: Victoria lat 13(rocznikowo 14), Igor vel Maniek lat 2( rocznikowo także),
Borys vel Zygmunt lat 0 (rocznikowo 1) :-))))))))))))))

Asionek - dziękuję Ci Kochana, prezenty przyjmuję w lutym hehe :-)))) Wiesz gdzie dzwoni,
ale kościół nie ten :-))) Dzisiaj pół roczku kończy Borysek :)))))))))

Ech...ale mam dobry humor :-)

Mój Kochany Kocurek :* Opowiadaj jak te Twoje Nowe Koleżanki :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry