• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made to przynajmniej wszyscy już wiedzą komu jutro sto lat śpiewać :-)

Paulinka jaka burza????? :szok:

Marcepanku śliczna córcia!

Rureczko
trzymam za Ciebie kciuki! Ja już uciekam spać i więcej nie napiszę - ale troszkę skorzystaliśmy z ładnej pogody. Ale troszkę zmęczenie mi na nastrój dziś pada. Może jutro lepiej będzie :-p

DOBRANOC!

reklama
Nikusia przecudna!!!!!! *

Made, nie:) To Clinique:)))

Liluś przerąbałam kaskę na torebkę...po raz 3:))))

Lil taka normalna wiosenna burza, jak na razie się błyska...było trochę cieplutko ostatnio a od jutra ma być chłodniej więc jak te dwa fronty się spotkają to będzie impreza...zaraz idę spać bo się strasznie boję burzy

Marecpanek-a może warto spróbować za granicą?jeśli się wam tam w miarę dobrze żyje...to jutro wpadnę obejrzeć fotki Maciusia;)))

Lil Carola dziękuje w imieniu Nikoli.
Paulina żyje się normalnie jeśli moje życie można nazwać teraz normalnym...
ale tak to kasa jest zawsze ,Maciuś dostał teraz Wii tak po prostu. Ładny dom wynajmujemy ,tylko że w moim życiu czegoś brak...co mi z pieniędzy które nie przywracają życia.

O to nieźle Marcepanek...mój brat z bratową pracują oboje, brat 2 etaty i mają 2 dzieci, dom wynajmują (zmienili na mniejszy) ale kasy im wiecznie brak...nie wiem dlaczego...aż mnie to dziwi...twierdzą, że ledwo na rachunki wyrabiają...

Marcyś zawsze będzie ci brakować tego 'kogoś'ja wiem,że się nie da zapomnieć, ale skoro bez problemu sobie tam radzicie to może warto zostać?może dzieci miałyby lepszy start, polska jest polską i zawsze będzie tu pod górkę

oki ja mykam spaciu, padam kolejny dzień z nóg, będę jutro czekać na fotki Marcysiowe-może też ci moje łobuziaki pokaże-bo chyba oboje są w podobnym wieku jak twoje;))

kolorowych papatki

O to nieźle Marcepanek...mój brat z bratową pracują oboje, brat 2 etaty i mają 2 dzieci, dom wynajmują (zmienili na mniejszy) ale kasy im wiecznie brak...nie wiem dlaczego...aż mnie to dziwi...twierdzą, że ledwo na rachunki wyrabiają...

To zależy od regionu my mieszkamy w mniejszym miasteczku i z doświadczenia wiem ,że wielu tak woli bo jest nawet do 50% korzyści więcej niż w dużym mieście.
Ale mimo wszystko wydaje mi się niemożliwe ,by mimo że oboje pracują to że im braknie. Miesiąc temu bez żadnych wyrzeczeń mogłam kupić dzieciaczkom wózek. A ja nie pracuje...tylko mój mąż...

Oni w małym miasteczku żyją...dziwne to...może coś spłacają, nie wnikam:)

Marcepanek Ty weź mnie nie drażnij z wózkami....ehhh bo się popłaczę.... też chcę kupić wózek:-(

reklama
Oni w małym miasteczku żyją...dziwne to...może coś spłacają, nie wnikam:)

Marcepanek Ty weź mnie nie drażnij z wózkami....ehhh bo się popłaczę.... też chcę kupić wózek:-(

Carola ale mi to bardziej o praktyczność chodziło. Maciuś już od dawna nie jeździł w wózku ,ale teraz ma bóle wzrostowe i jak idziemy na spacer to go nóżki bolały tak bardzo ,że aż płakał. Dlatego potrzebowałam podwójny wózek taki żeby był dla mnie wygodny w prowadzeniu.
Wybrałam taki tylko ,że w środku siedzenia ma czerwone.
vibe black.jpg

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry