• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Zizi, haha, ja ogarniam nas po powrocie, rozpakowanie torby itp :)
Fajnie, że się bardzo nie męczysz...ja kolejną noc nie spałam, znowu mi się głupoty śnią.

reklama
Olivka - tym razem milczę :)))) TYM RAZEM :-p Zdjęcia supeeeeerrr :-)))
Dziewczynki uchachane, a Ty jak zwykle perfekcyjna w makijażu :))) Czy ta szminka,
to ta moja ulubiona?

Hej Kobietki - czasu mało, ale wpadam na chwileczkę i jednym okiem przejrzałam - więc kogo pominę to przepraszam!

Po pierwsze witam się jako McZąbi - wszelkie skojarzenia z niewyspanym ZOMBIE jak najbardziej słuszne! Nerwowe spanie do 2 lub 3 w nocy (i potem koniec spania do rana) to dla mnie stanowczo za mało....:dry:

Marcepanku - tak naprawdę nie jestem w stanie wczuć się w Twoją sytuację, bo nigdy nie przeżyłam czegoś takiego - a samo myślenie o czymś takim aż boli i nie chcę za dużo o tym pisać - dla mnie moje dzieci są CUDEM - powstały z takiej malutkiej kropeczki, a teraz te ciałeczka moje kochane można przytulać i całować - Ty też masz synusia i córeczkę - dwa małe wielkie CUDA! Myślę, że przyjdzie czas gdy będziesz się skupiać głównie na tym - bo pewnie TAMTEGO nigdy nie zapomnisz...ale życzę Ci, by większość Twoich myśli wypełniał kontakt z Maciusiem i Nikolą - oni bardzo potrzebują Twojej radości! I wpadaj do nas pogadać!

Rureczko jak mama?????????????? Jak Ty się czujesz??? Ściskam Cię mocno mocno!

Paulinko aż mnie serce ścisnęło jak czytałam o tym chłopcu :-( Zbyt to bolesne znowu dla mnie bym mogła coś więcej napisać :-(

Made
kochana zdjęć nie widziałam, ale podejrzewam, że lans był pełen!!!!!!! I czy już masz nową fryzurkę????

Kocie właśnie jak kółko gospodyń? Co wymyśliłaś do jedzonka?

Carolka Ty się wyjazdujesz? Nie doczytałam dokładnie, ale w oko mi wpadły jakieś ogromne zakupy :-p Oj bym poszalała po sklepach :-p

Jos mi tu parę razy mignęła :-) Miło Cię widzieć w dobrym nastroju znowu :-)

Aha Zizi - suwaczek pięknie pędzi do przodu :-) Emocje wciąż gorące? Bo ja co Cię widzę to ciągle bym chciała ściskać i gratulować, ale nie chcę Cię zanudzać :-)

Za chwilkę do spania uciekam - może jutro się uda wpaść na dłużej :-)

Aha jeszcze WAŻNE!!!!!!!!! Borysek dziś kończy pół roczku????????? Tak czy siak ogromne gratulacje dla naszego bohatera dnia i wszystkiego dobrego! Piękny wiek proszę pana!

Ostatnia edycja:
Lilu hej :* ja sobie jakoś radzę, troszkę zmęczenie daje o sobie znać ale dam radę, a mama dziś troszkę gorzej, duszności ma i słabo jej ale liczę, że szybko przejdzie. Jutro będzie mieć konsultację i podejmą decyzję co dalej:)
a co tam u Was poza kiepskim spaniem? wykorzystaliście wczorajszą piękną pogodę??

Carola jesteś piękną kobietą...ja z moimi kostkami na wierzchu wyglądam jak mały chłopiec ,gdyby nie długie włosy wcale nie wyglądałabym jak kobieta...
A Ninka i Olivka... dwie małe laseczki rosną.

Mąż chce zostać na stałe w Anglii ,a ja nie wiem sama...

Ostatnia edycja:
Liluś hehe:-) Słoneczko Ty moje :*:*:* Pospieszyłaś się o jeden dzień,
ale to nieważne.....jestem naprawdę wzruszona i miło zaskoczona. Dziękuję Kochana :))))))))))))

ja tylko chwilowo bo burza u nas się szykuje

Marcyś masz cudną córcię;))) śliczności!!! a Maciusia pokażesz??? a jesteś teraz z mężem w uk czy osobno, ty w polsce a on tam?bo może zmiana otoczenia by tobie trochę pomogła??taki nowy start-wiem,że nigdy nie zapomnisz o straconym maleństwie...ale masz przecież dwójkę cudnych dzieci...a niektórzy nawet tego daru nie otrzymają...

reklama
paulina jesteśmy w UK...myślałam ,że tylko na jakiś czas. A mąż chce na stałe...ja sama nie wiem. Wiąże się to z tyloma rzeczami. Maciuś od września musiałby tu pójść do przedszkola...nie wiem sama. Mi to już wszystko jedno. Czy żyje tu czy tam...ogólnie czy żyje...na prawdę mi to bez znaczenia.

Zdjęcia Maciusia nie mam na komputerze aktualnie. Jutro zrzucę i coś wstawię.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry