Hej Kobietki - czasu mało, ale wpadam na chwileczkę i jednym okiem przejrzałam - więc kogo pominę to przepraszam!
Po pierwsze witam się jako
McZąbi - wszelkie skojarzenia z niewyspanym
ZOMBIE jak najbardziej słuszne! Nerwowe spanie do 2 lub 3 w nocy (i potem koniec spania do rana) to dla mnie stanowczo za mało....
Marcepanku - tak naprawdę nie jestem w stanie wczuć się w Twoją sytuację, bo nigdy nie przeżyłam czegoś takiego - a samo myślenie o czymś takim aż boli i nie chcę za dużo o tym pisać - dla mnie moje dzieci są CUDEM - powstały z takiej malutkiej kropeczki, a teraz te ciałeczka moje kochane można przytulać i całować - Ty też masz synusia i córeczkę - dwa małe wielkie CUDA! Myślę, że przyjdzie czas gdy będziesz się skupiać głównie na tym - bo pewnie TAMTEGO nigdy nie zapomnisz...ale życzę Ci, by większość Twoich myśli wypełniał kontakt z Maciusiem i Nikolą - oni bardzo potrzebują Twojej radości! I wpadaj do nas pogadać!
Rureczko jak mama?????????????? Jak Ty się czujesz??? Ściskam Cię mocno mocno!
Paulinko aż mnie serce ścisnęło jak czytałam o tym chłopcu :-( Zbyt to bolesne znowu dla mnie bym mogła coś więcej napisać :-(
Made kochana zdjęć nie widziałam, ale podejrzewam, że lans był pełen!!!!!!! I czy już masz nową fryzurkę????
Kocie właśnie jak kółko gospodyń? Co wymyśliłaś do jedzonka?
Carolka Ty się wyjazdujesz? Nie doczytałam dokładnie, ale w oko mi wpadły jakieś ogromne zakupy

Oj bym poszalała po sklepach
Jos mi tu parę razy mignęła :-) Miło Cię widzieć w dobrym nastroju znowu :-)
Aha
Zizi - suwaczek pięknie pędzi do przodu :-) Emocje wciąż gorące? Bo ja co Cię widzę to ciągle bym chciała ściskać i gratulować, ale nie chcę Cię zanudzać :-)
Za chwilkę do spania uciekam - może jutro się uda wpaść na dłużej :-)
Aha jeszcze
WAŻNE!!!!!!!!! Borysek dziś kończy pół roczku????????? Tak czy siak ogromne gratulacje dla naszego bohatera dnia i wszystkiego dobrego! Piękny wiek proszę pana!