• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
monia, asionek Iwa tez miala tak z piciem tzn z wanny nie pila:-D:-D:-Dale tez nie pila z butli ani z innych kubeczkow niekapkow a i butelek i niekapkow do wyboru mialam bardzo duzo. nauczyla sie pic z normalnej szklanki a potem juz ze wszystkiego

just jakie soczysty, daj jeszcze :-*:-D:-D:-D

no dobra spadam, wczoraj mi przeniesli meble do salonu i musze tam ogarnac, a wlasciwie wszystko od nowa , poustawiac , pokombinowac.
bede zagladac, buziole dla wszystkich

Cześć:))
Witam się kawowo i pączusiowo:))

Paulina współczuję kuzynce:( Kurcze to zawsze straszne jak dziecko umiera... nie wiem co więcej powiedzieć...

Boogie ja też chcę buziaka!! Własnie sobie uświadomiłam ze Twój Remik to tylko ciut starszy od mojej Wikuśki jest:)) Jakoś nigdy nie patrzyłam na suwaczki..

Nie wiem co jeszcze chciałam....
aaaa Miłego dnia:)))

Monia :-D a daj mordziaka to i Ty dostaniesz :-D :*, a Wikusia z którego jest?

Made :szok: wyprzedziłaś Kuotka!!! :-p a cóż takiego się dzieje, że jesteś o tak wczesnej porze???:blink:

Bogusiu - żeby nie było, że śpię do południa :-)))) Całkiem poważnie, to miałam
ALARM. Sąsiadka z naprzeciwka ma Alzheimera i jak mój Szanowny wychodził,
to drzwi były do jej mieszkania otwarte, a ona nie odpowiadała na wołania....
na korytarzu plama uryny. Musiałam jakoś powiadomić jej krewnych, nie mając z nimi żadnego
kontaktu. Jedyna osoba, która mogłaby coś wiedzieć jest w szpitalu....ale poszłam wyżej,
i top był strzał w 10! Pani starsza miała numer do jej syna....okazało się, ze sąsiadka słodko
sobie przysnęła :)) Czekam teraz na kogoś z rodziny i wymuszę na nich jakiś kontakt.
Nie zamierzam się tak kolejny raz stresować.

Bardzo dziękuję... :*

Przepraszam, że wczoraj zniknęłam, ale aż do teraz mała na rękach, tudzież na innej części mojego (:confused:) ciała.. :eek:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry