• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
RUECZKO no to po kolei-
Kamil głoduje, bo tylko dostał hotdoga na Shellu :-p
Oleńka mi tu marudzi, zabawiam na wszystkie możliwe sposoby - aktualnie robię z siebie durnia i fałszuję "Szczotko, szczotko, hej szczoteczko..." ;-)
Bilon siedzi struty w wiatrołapie, nabiegał się, narozrabiał i został przymknięty, bo myślałam, że Ola się prześpi :-p
Togo..... yyyy chyba śpi w koszyku u Kamila na biurku i ma w nosie :-D
Biała... ona zdaje się śpi w szafce cargo w kuchni, na lekarstwach :eek:

Poza tym mamy obrzydliwe, pełzające pająki, jednego uśmierciłam niedawno :baffled: brrrrrrrrrr

Aaaa G. no łon to w biurze siedzi w Wawie :sorry:

Ostatnia edycja:
reklama
Hahaha cielaczek:)))))

Made zaraz wróci jak usłyszy:)
Rurka ładne zdjęcie:)

Idę zrobić ciasto i nogi ogolić na jutrzejsze spotkanie:)

Wiola o tak, nawet 3 zdjęcia, albo 5:-D powiedziałam Łukaszowi, że się nie stara, bo Ty dostałaś cielaczka a ja w małżeństwie mam tylko dużą świnkę w mężowej postaci:-D skrzywił sie na mnie tylko i cielaczka nie kupi:-(:-(

Kocie nic a nic się nie nudzisz z taką gromadką:szok: u nas na pająki i muchy Helena poluje, czasem nawet się jej uda cos złapać:-D

To Made taka cielaczko jadliwa??
laugh.gif

Rurka u nas też Bella wiedzie prym w łapaniu latających gadów. Fajnie podskakuje do góry. Zwłaszcza przed północą gdy przysypiam przy tv...a tu nagle siuuuup, kot do góry leci:-D

Czółem Robaki :-D

widzę, że tu same słodkości panują :-p
Rurka Ty to taka prawdziwa rurka z kremem, nie dość, że to takie kusicielskie, to jakie smaczne :tak: :laugh2: takie zdjęcia, to ja mogę oglądać cały czas, a księżyc, to ja zawsze z przyjemnością ogromną podpatruję, więc sama rozumiesz :sorry: zdjęcia trzeba częściej wrzucać ;-)

Kocie Tyś kobieta jak dąb :-D a Remi namiętnie tańczy ostatnimi czasy w rytm "szczotki, szczoteczki", więc już na głosy śpiewamy mu :-D wiesz jaki to koncert :-p:-D

Wiola cielaczek Franek???? :szok::-D fju fju fju uroki życia na wsi :tak:

Lilu
:* :* :*

Made gdzie się podziałaś Wać Pani nadobnej urody???? :-p:-D

BOOGIE
"dąb - zupa dębowa
ząb - *upa zębowa"
:rofl2:
Kiedyś to się człek małoletni bał TAKIE słowo wymówić, bo myślał, że go kara bossska jaka dosięgnie! :szok::-p
A teraz na fejsie to ja się naczytam, NAPACZE na moich podopiecznych słownictwo....
E tak, z innej beczki :sorry:

DAWAĆ TEGO CIELACZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-)
Ja to mam nosa :-p

rureczka - Ty to jesteś takie dziecinne piękności jak made :-))))
Wieczne MŁODA mimo wieku :-D))))

reklama
Haha, wiedziałam, że Made przyjdzie jak o cielaku usłyszy:))))
Jadę za godzinę po leki dla dziewczyn...aż się boję bo mam 3 recepty + leki bez recepty....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry