• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocie błyszczą bo świeżo myte i suszone:)))
Oliwka pojechała z K. po swoją koleżankę, zostaje na 2dni.
Trochę lipa bo się pochorowałam ale obiecałam jej więc co robić....

Jejuuuu, zimno, źle:(
Wzięłam herbatkę i pod kocykiem leżę. A jeszcze muszę po jakieś zakupy jechać...
I do lekarza po zaświadczenie, że leczę Oliwkę...znowu fajne pismo od adwokaciny przyszło:)
Jutro mam kosmetyczkę i z Oliwką na kontrolę z palcem jedziemy.

Wrócilim :eek: w komplecie :))) Kot też :-)
Widzę, ze wesoło tu...:-D made lubi, bardzo lubi weselić się :)))))))))))
Nogi mnie rozboleli :eek: stare kości to już :-) Coś ja chciałam......
JUŻ WIEM!
Olivka - ja za ekstrawagancją nie przepadam, co nie zmienia faktu, że Ninka jest urocza :))
Oliwia bardzo ładna dziewczynka.....rosną Ci modelki, bez dwóch zdań :tak:

Piciu muszę.....

MADE czy mam wstawić dowody w sprawie z kotem ? :-p

RURECZKO a wiesz, że te koopy to nie są jeszcze takie najgorsze w tym wszystkim :eek::-D
Zwierzyniec oddelegowany do garażu, bo Ola drzemała :-)
Czy Helena ma dokonania do pokazania? ;-)

No przecież się wścieknę!!!!!
Miałam zaległości w US, zapłaciłam im to prawie 2 tyg temu, wchodzę na kont...kasy nie ma...nie dość, że ściągnęli to kilka razy to jeszcze za każde ściągnięcie 30zł x4 opłaty jako przelew do innego banku:szok::szok::szok:.
PRZECIEŻ oni są nienormalni.

reklama
Kocie Helena to obrażona teraz, tylko Łukasza kocha, na kolanach mu siedzi i wpatrzona w niego jak w jakąś myszę:szok: z wściekłością rozrywa rolki papieru toaletowego, gryzie kable od ładowarki i wszystkie inne, pogryzła pasek, breloczek od kluczyków do samochodu i Łukasza laczki ale oszczędzę Ci widoku tego zniszczenia:-D:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry