• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurek - ja też nie lubię świąt :eek: Umyłam dwa okna :szok: zostały jeszcze trzy, plus
to w łazience :baffled: Jeszcze u krawcowej byłam i w piekarni :)) Firanki mi pięknie obszyła,
Szanownemu spodzień naprawiła....tylko mi okien nie umyła :szok: a pieniądze wzięła :)))))
E tam...napijmy się KAWY, co? :-D))))

Lilu :-):-):-) lizu po ekraniku hehe

Olivka - noooo...paputy pierwsza liga :-) pokazać Ci moje...?
A właśnie...powiem Ci, że ten truskawkowy błyszczyk dla mnie za ciemny....
sam kosmetyk REWELACYJNY, fantastycznie nawilża, włosy się nie przyklejają,
usta aksamitne, tyle, że kolor nietrafiony :/ Kupię sobie teraz najjaśniejszy :))
A ten mogę Ci podarować....chcesz go? Dwa razy użyty.

Jest tu ktoś....................?

Ostatnia edycja:
reklama
Lilu - ja też na diecie :eek: ale nie wiem czy se nie dać już spokoju.....
rezultatów żadnych, a tyle przyjemności przechodzi bokiem :-p

rureczka - czego Ci jeszcze brakuje do pełnego lansu? :-)

Made słoneczko - ale ja tylko MIAŁAM być na diecie - byłam jakiś tydzień w listopadzie - a tak to jem tyle słodyczy, że żadna z Was by nie uwierzyła, że tyle można zjeść :zawstydzona/y: A wiosna i letni lans tuż tuż.... :zawstydzona/y: Kochana jak Ci zakładki działają?? :-p

Łoooo Matko ale WY zarobione... to może i ja umyje jedno moje okno, które moge bo reszta otwiera sie na zawnątrz tak tak tu sie okien nie myje bo na zewnątrz sie otwierają a przecież w powietrzu nie da sie wisieć ;) no wiec biore sie za balkonowe... bo jak Was tak czytam to mi sie głupio robi, że "ja żadnego okna nie umyłam" ;-)

ale tu pracowicie :-D Mróweczki myją okna, wieszają firanki, kawkują sobie :-p:-p:-p :-D

a ja wracając z pracy, wstąpiwszy do Natury, nabyłam drogą zakupu farbę do włosów, marki L'oreal Sublime Mousse kolor Słoneczny złocisty brąz :szok: i zamierzam go użyć :-D:-D:-D

Maran ja też nic nie umyłam :-)

Boogie o jak ja lubię słoneczny brąz :-)

A na tę całą akcję SPRZĄTANIE idę teraz do wesołego miasteczka z Maciusiem - bo dziś wyjątkowo słońce - a jutro już ma nie być. A w święta zima. Do potem!

reklama
BOO ale nie zawahasz się ?? :-p

Boshesh ty mój... mała nie może spać... i nie może... i nie może.... :baffled:
Jestem stratowana i stłamszona przez niezmordowańca :eek:

MADE kawę ... bardzo... ale ni mam jak :eek::eek:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry