• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kocie : biegam od rana ... zaczyna sie przedwyjazdowy rush :)
filutek zakatarzony wiec pije butle na raty, bo zle mu sie oddycha... ja do tego dzis bieg do administracji zdrowotnej, bo karty europejskie, certyfikaty bo aptrzac na to z eoboje zakatarzeni + kaszel grozi nam wizyta w szpitalu/u lekarza w PL

pralka za pralka, poczta, a i po dordze jeszcze sklepik przyszkolny : dokonalam prawdziwej razzi :)
ciagle cos ciagle ciagle :)

Wyprasowałam firankę i dwie zasłony :szok: jeszcze dwie firanki i cztery zasłony
i okna gotowe :))))
Ale to za chwilę, bo muszę odsapnąć :eek: para buch, made w ruch :-)

Wypełniam wniosek do przedszkola, pytanie o moje życzenia i oczekiwania w zakresie pracy dydaktyczno wychowawczej spowodowało u mnie czarną dziurę :eek::eek::eek:

Hej dziewczynki!

Po pierwsze:
Spokojnych i radosnych Świąt Wielkanocnych dla każdej z Was!

Przepraszam, ze mnie nie ma, ale jestem chora! :-( Rozwaliło mnie ze 3 dni temu i tak sobie zdycham... Mia na szczęście ma się lepiej niż ja, ale nadal ma katar... :-( Oby kaszel nie wrócił! Już od 2 dni lecimy sobie wieczorkiem a kaszce Sinlac i moja córunia jest przeszczęśliwa jak je tę kaszkę! :-):-):-) Poza tym je ładnie marcheweczkę ze słoiczka i inne warzywka. :happy:

Miłego dnia Wam życzę i zmykam na kanapę! Wybaczcie, ze nie nadrabiam, ale nie mam siłki...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry