• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurek CZY ONA STOI?????????????

Wściekła jestem!!! Podpisałam umowę na abonament i nowy tel i dziś rano sprawdzałam czy kurier ma być. Poszłam na chwilę do piwnicy i jak wróciłam to miałam nieodebrane połączenie. Oddzwoniłam i okaqzało się że kurier. Dzwonił bo stwierdził że mu się wydawało że szkoął to dziś zamknięta i jak nieodebrałam to sie utwierdził w tym przekonaniu i nawet nie podjechał a teraz to mu się nie chce i moge sobie dziś osobiście odebrać albo czekac do środy:angry::angry::angry::angry::angry:

Lil ja tez nei umiem ani ściemniac ani tak zagadywać... zawsze mame wysyłam:)) A Tobie to nie wiem co poradzić... na internecie się nie znam a z przedszkolem hmmmm a może spróbuj jednak...

Carol to co za głupie.... że ci nie powiedzieli że zapłacic trzeba??

Bank, którego jestem klientką od lat wielu i zawsze traktował mnie dobrze od kilku dni traktuje mnie jak intruza. Nawet rozmowy informacyjne są niemiłe.
Jestem w szoku.
Gdyby nie kredyty to NATYCHMIAST zamknęłabym to konto.

No ... oto cała Ola moje Kochane :sorry:....

MONIU stoi stoi... i owszem :eek: ale skoro siedziała 20 stycznia (wstawiałam fotki) to też i szybciej stoi :sorry:

Moja malutka torpeda :blink:

RURECZKO lista za długa, żeby załączać ;-), a na samej górze przewinienie najcięższe, czyli BUDZENIE MAMY W NOCY CO CHWILA :-p

CAROLA hmmm.. ja to moher jestem i w pko od zawsze siedzę :) i żadnych nigdy problemów ;)

BOO & MADE wielkie święto - mała śpi :)))))))))))))))))))))))))))) Jestem gotowa na kawę :-D

Dołączam do moherów:-):szok:

Też mam kawę:)
zadzwoniłam do firmy kurierskiej i się poskarżyłam na kuriera i zobaczymy co dalej:)
W każdym razie w nagrode mogę się kawy napić:))

Kotek zapomniałam napisac że Oleńka słodko wygląda za tymi kratami:))

Kocie to mnie Łukasz też powinien dzisiaj zamknąć:zawstydzona/y: aż mi wstyd :-(:-(:-( tak mnie w nocy i teraz też bolały/bolą pachwiny, że obudziłam się i zaczęłam płakać, bo nie mogłam się z jednego boku na drugi obrócić, rano to samo. Takiego bólu jeszcze nie miałam, jakby ktoś kości wyrywał:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: wyjścia nie miałam i budziłam biedaka na każde siku żeby mi pomógl:-(:-(:-(

Made o taki??
Zobacz załącznik 453645:-D :*

Ostatnia edycja:
reklama
Oj.... RURECZKO kuot jest z Tobą i szczerze współczuje.... :*
Jak Ci się podobają różowe śpioszki z misiem u Oli za kratami ???
:-p Będą pasować Zuzi ?? ;-)
Jest do nich jeszcze różowa bluzeczka :-D

KAWA !!!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry