• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry :))

Asionku! Wszystkiego najlepszego dla Natanka :-) Niechaj zdrowo rośnie
i pięknie się rozwija :-)
Proszę mi wybaczyć sklerozę.......

Kocurku - jak nocka? Może dzisiaj troszkę odpoczniesz ;) Życzę Ci tego z całego serca :*

Lilu - ja ostatnio miałam identyczny dylemat w związku z przedszkolem....
Wykonałam kilka telefonów do pobliskich przedszkoli, wybrałam intuicyjnie najmilszą
z rozmowy dyrektorkę, poprosiłam o spotkanie i opowiedziałam jak to faktycznie wygląda ;)
Kochana, można się zdziwić jak niektóre "starsze" panie mają otwarty umysł i zaskakująco
nowoczesne poglądy :-) Na końcu rozmowy powiedziała: "Mój syn też nie wziął ślubu
i uważam, że takie związki są równie szczęśliwe jak nie szczęśliwsze" :-)

LILUŚ - system systemem, elektronika elektroniką, a dyrektor może wszystie te systemy
obejść ;)) POWODZENIA!

Ostatnia edycja:
reklama
Carola, Made dziękuję!

Made Ty to chyba po prostu przyciągasz dobre wydarzenia, bo jesteś taka pozytywna - ja mam jakieś takie przekonanie, że mi się nie uda - a poza tym Maciuś w sumie jest już w przedszkolu, tylko tam pracuje ta pani, która miała do Afryki jechać a nie pojechała :-p Poza tym miejskie przedszkole jest połowę tańsze... Ale jednak nie ściemnię, bo już od myślenia o tym mam problemy żołądkowe.

Dostałam pismo z sądu, mam uiścić opłatę 40zł...ale przy składaniu wniosku pytałam o to, twierdzili, że nie trzeba...teraz tydzień do tyłu:(

Bardzo Wam Dziękuję !!!

ASIONKU z tego wszystkiego wczoraj byłam tak zmulona, że zapomniałam o Nacie .... :sorry:
Niech Ci się chłopczyk dalej tak pięknie i zdrowo chowa :-):-):-) Wygłaskaj i wycałuj mocno!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry