• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dzien dobry
wczoraj zaczely mnie odwiedzac skurcze , narazie przepowiadacze bo krotkie i co jakis czas. w nocy brzuch twardy i dzis od rana tak samo ....

wstawac dziewczyny

mary wszystkiego najlepszego , duzo zdrowka , radosci i samych szczesliwych chwil w zyciu

Ostatnia edycja:
Cześć:)
Młode uspane i chwila spokoju będzie więc ja z kawką doczytuję:))

RURKA jak ja bym takiego torta chciała.... mmmmmmm ależ mi smaka narobiłaś.....

KOCUREK jak po nocce? Spałaś coś??

WIOLKA to wiesz jeszcze więcej trzeba sprzatać, malowac i firanki wieszać to przestanie być twardy brzuch... a tak poważnie - to czas już na przeowiadające, przeciez jeszcze tylko chwilka i będziesz rodzić:)))) Przygotowana??

A ja dziś nawet wyspana:) Młoda w nocy już co pół godz się budziła. Do mamy chciałą... wkońcu jak juz nie miałam siły wstawac do niej to zostawiłam ją u siebie i co... i nagle dziecko spało prawie 3 godz bez pobudki... ale to przynajmniej znaczy że nic jej nie boli...
A rano juz sprzatała z mamą od 6:) Mam filmik:) jak się uda to wrzucę...

Monia dziwia mnie przepowiadacze bo z Iwa ich nie mialam.Wiem ze mam co chcialam ale jeszcze tak z 2 tyg mogla bym wytrzymac bo inaczej bede sie martwic ze jeszcze za szybko i ze cos nie tak bedzie z maluchem.
a czy przygotowana ? hmmm torba nie spakowana, jeszcze kilka rzeczy musze dokupic dla siebie i malego ale musze z tym poczekac na po swietach bo fundusze nie pozwalaly zrobic inaczej.

super ze chociaz troche pospalas

a ja sie pochwale ze Iwa nadal przesypia cale noce w swoim pokoju:-)

ooooo zezarlo mi wszystkie cytaty i buziek wstawic nie moge ://////////////

kurcze no ....

fotki cudne wszystkie i w szoku jestem jak Ola stoi !! :)))

dziekujemy za zyczenia dla Nata :))))

musze pochwalic robaka , spal z jedna pobudka ok 2.30 od 20 do 8 :)))
powiedzmy , ze sie wyspalam hehe
bo teraz cyca nie ma , ale lunatykowanie i lazenie przez sen na tapecie jest .....

oki nadrabiac ide :)

Dzień dobry :))

Kocie ja też czekam żeby zjeść, puki co nie dy rydy :szok:

Monia ale rozkoszna ta Twoja córeczka, i te włoski... piękności!:-)

Wiola nie strasz Ty mnie kochana! teraz powoli, pomału wszystko, wiem, że czasem się nie da, ale chociaż spróbować trzeba! Super, że Iwcia tak ładnie śpi... nie to co ciocia rurka, która w nocy kwęka i stęka bo dalej ją boli:dry:

Asionku gratulacje dla maluszka, jeszcze troche i całe nocki będzie przesypiał:tak:

Mary 100 lat!!!!!!!!!!!

Czy to dzisiaj ślub Serg?? jeśli dobrze pamiętam to kochana wszystkiego dobrego na nowej drodze życia!!!!!!!!!!!!!!

Hej, żyję:) Dzisiaj gardło mnie dobija:(
Ale sałatkę zrobiłam, dałam radę:) Zaraz idę szykować koszyk. Pada:(
Dzisiaj ślub Serge i urodziny Mary :)))
NAJLEPSZEGO DZIEWCZYNY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry