• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień dobry!!!

Rurka, Wiola, Carolineee - dziękuję!!! :-):-) Ależ mi miło! :happy2:

untitled.png

Ja w ogóle muszę się pochwalić, ze Mia dziś w nocy obudziła się tylko RAZ na karmienie!!! Jupiiiiii! :-)
A ja dostałam śniadanko do łóżka od mojego M., a za niedługo czekają mnie... prezenty!!! :-):-D:tak::happy2::blink:

Miłego sobotniego poranka, kochane!

reklama
Dzień dobry :)))

Mary, wszystkiego najlepszego Kochana :*
Oby wszelkie przykrości Cię omijały,
a sprawy rodzinne się poukładały :-):-):-)

Sergee!!! Słodkiego, miłego życia :-D))))

Kochane Koleżanki,
Chciałabym Wam życzyć Zdrowych, Szczęśliwych
Świąt Wielkanocnych, pełnych radości i domowego ciepła :)))))

Z okazji Wielkanocy zyczymy:
wiosny, wiosny, wiosny!!!
Pekajacych pakow
krokusow i przebisniegow,
topniejacych sniegow,
ziemi, ktora zaczyna pachniec,
slonca, ktore nie tylko swieci
ale wreszcie i grzeje.
Wiosny w przyrodzie
i zyciu rodzinnym,
w pracy, na koncie bankowym
i gdzie tam jeszcze komu zimno.

Wesolych Swiat Wielkanocnych 2012 zycza
Monia, Wikuśka i Z.:)

reklama
puk puk :)

czy wybaczycie mi moja dluga nieobecnosc? made czy kocur Cie ode mnie wyczochrała? :)

mary - rozumiem, ze urodziny masz, tak?! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! ROSNIJ DUZA USMIECHNIETA! ;-) ZDROWKA PRZEDE WSZYSTKIM! BUZIAK WIELKI URODIZNOWY!

serge - TO DZIS?! ALE CZAS LECI! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO! BAW SIE DOBRZE I POCHWAL SIE SZYBKO ZDJĘCIAMI!

I KOCHANE - WESOLYCH, SPOKOJNYCHSWIAT! ODPOCZNIJCIE I NACIESZCIE SIE RODZINAMI! CALUJE MOCNO!

A teraz jak juz sie tak podlizalam... podawalyscie mi kiedys rozne listy wyprawkowe a ja... je zapodzialam pomiedzy komputerami, tabletami, smartfonami... gdzie czasy kartek i listow!? tesknie za papierem. Gdybyscie mogly mi podac jeszcze raz linki albo wasze wyprawkowe listy bede bardzo wdzieczna! i najlepiej na pw... wtedy nie zgubie tak latwo.
bisou!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry