• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mary gratulacje kochana! :) Ależ się cieszę:))))))

Ja straciłam głos doszczętnie, na mecz poszłam i krzyczałam ile mogłam:)))
U nas śnieg SYPIE!!!

reklama
Kochane wczoraj już nie miałam sił pisać - dlatego dziś:

Mary kochana STO LAT STO LAT!!!!!!!! Pociechy z córeczki i przede wszystkim GRATULUJĘ OŚWIADCZYN!!!!!!!!!!! Pięknie! A Twoja radość jeszcze piękniejsza!!!!! SUPER!!!! Mów jakie plany macie w związku z tym? Czy to coś zmienia w kwestii staranek o synka? :-)

Serg Tobie również STO LAT STO LAT! No i GORZKO GORZKO!!! Czekam na jakąś relację, może zdjęcia! SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI Wam życzę!!!

Cóż za emocje urodzinowo-oświadczynowo-weselne! SUPER!

No i WIELKANOC! U nas BIAŁE ŚWIĘTA! PADA ŚNIEG PADA ŚNIEG DZWONIĄ DZWONKI SAŃ! Wesołych Świąt kochane!!!!!!!!!

Maran, Lil, Carolineee, Jos - dziękuję! :-)

Lil - plany mamy takie, że ślub w maju 2014 roku. Staranek teoretycznie nie przekładamy, nadal chcemy mieć synka w 2014, ale może nie na początku roku, ale bliżej końca... Ja bardzo bym chciała urodzić nast. dziecko w kwietniu, maju lub październiku, ale wiadomo, ze raczej sie tego nie da zaplanować (przynajmniej w naszym wypadku)... No, ale przynajmniej tyle wiadomo, że o kwiecień ani maj starać się nie będziemy, raczej o październik, listopad lub grudzień. ;-)

Moja córunia pospała całe 45 minut i już gada do rączek, więc idę się z nią bawić. :-) Ale za to w nocy znów tylko jedna pobudka na mleczko - wieczorna kaszka robi swoje! :-)
Miłego dnia wszystkim!

Asionek możesz być, jak najbardziej:)))
Ale dopiero jestem, objadałam się znowu:))))
Seromakowca? Słodki jak diabli:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry