• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się poświątecznie!

Asionek - super, że nocki już OK! :-) Nam Mia też już od tygodnia, odkąd dostaje kaszkę na wieczór, budzi się tylko RAZ!!! :happy2::happy2::happy2::-):-):-) Też ok. 3.00. :-)

Lil - oj, ja też tak mam, że nie lubię jak jest już po Świętach - tzn. tego powrotu do rzeczywistości, która wydaje mi się wówczas strasznie szara... A dziś to nawet dosłownie, bo leje jak z cebra od wczoraj jest dosłownie ciemno! :dry:

Kocur - hello!

Mój M. zaczyna dziś swoje pierwsze 4 z 12 tyg. tacierzyńskiego! :-):-) Juppiiii! Ale super będzie mieć go tyle czasu w domku! :tak: W ogóle kilka nocek z rzędu wstawał do Mii, zeby ją nakarmić i muszę go pochwalić, bo bardzo mi pomaga! :tak:

Zmykam po kawusię, bo bez tego ani rusz! :-D Komu?

images1.jpg

reklama
LILUŚ przybij łapkę z tym spaniem yyy niespaniem :sorry: A w ogóle, to dziekuję za esemeska dot. sp. z o.o. :-D
Byłam w takim ferworze, że NIKOMU w te święta nic nie napisałam ehhh.. a wysyłania dla wszystkich tego samego wierszyka z życzeniami nie popieram i nie stosuję. Nie bardzo miałam nawet jak wejść TUTAJ żeby pożyczyć koleżankom moim drogim .. :* :* :*
Koniec usprawiedliwiania! :-p
U nas święta pod znakiem ząbkowania.... :blink: Ja się cieszę, że już po, bo wczorajsza wyprawa samochodem była koszmarna - płacz w jedną i w drugą stronę :-(

Zamiast opisywać, co było od piątku, to wkleję fotki O! :-)

Ostatnia edycja:
Kocurku wklejaj fotki, a co do spółki to dziś się wyjaśni, bo już zaczynam wątpić w swoje domysły :-p i PACZAJ na zdjęcie, które zaraz dostaniesz :-)

Mary kolejna wyspana i jeszcze męża ma na 4 tygodnie w domu! Nie bawię się tak :-p A tak na serio to cieszę się, że tak dobrze u Ciebie! BUZIAK!

Lil - ale żeby była równowaga w przyrodzie, to pierwsze 3 mies. życia Mii mieliśmy z życia wyjęte... A jak u Was? Idą ząbki? Mia ma juś dość długo widoczne dwie białe kreseczki na dole, ale ząbki jeszcze się nie przebiły...

To ja też się nie bawię, bo ja "męża" :-p ani spania nie mam od noworodka :-p Zębów też nie :dry:

LILI hahaha... a czekaj czekaj, bo ja coś mam i może TO znajdę, to też Ci dam POPACZEĆ :-D

MARY juuuuż kreseczki?? WOW! :-)

BOOGIE jak tam Kurczaczek?? :-D Pracujesz dziś...? :sorry:

MARY MOJE GRATULACJE!!!!!!!!!!! :-):-D:-)

WIOLA & RURECZKA meldunek jakiś poświąteczny....?????? ;-) Jak się czujecie?????

OOoooo POCZEK !!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))))) :*

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry