mary-beth
Fanka BB :)
Witam się poświątecznie!
Asionek - super, że nocki już OK! :-) Nam Mia też już od tygodnia, odkąd dostaje kaszkę na wieczór, budzi się tylko RAZ!!!

:-):-):-) Też ok. 3.00. :-)
Lil - oj, ja też tak mam, że nie lubię jak jest już po Świętach - tzn. tego powrotu do rzeczywistości, która wydaje mi się wówczas strasznie szara... A dziś to nawet dosłownie, bo leje jak z cebra od wczoraj jest dosłownie ciemno!
Kocur - hello!
Mój M. zaczyna dziś swoje pierwsze 4 z 12 tyg. tacierzyńskiego! :-):-) Juppiiii! Ale super będzie mieć go tyle czasu w domku!
W ogóle kilka nocek z rzędu wstawał do Mii, zeby ją nakarmić i muszę go pochwalić, bo bardzo mi pomaga! 
Zmykam po kawusię, bo bez tego ani rusz!
Komu?

Asionek - super, że nocki już OK! :-) Nam Mia też już od tygodnia, odkąd dostaje kaszkę na wieczór, budzi się tylko RAZ!!!

:-):-):-) Też ok. 3.00. :-) Lil - oj, ja też tak mam, że nie lubię jak jest już po Świętach - tzn. tego powrotu do rzeczywistości, która wydaje mi się wówczas strasznie szara... A dziś to nawet dosłownie, bo leje jak z cebra od wczoraj jest dosłownie ciemno!

Kocur - hello!
Mój M. zaczyna dziś swoje pierwsze 4 z 12 tyg. tacierzyńskiego! :-):-) Juppiiii! Ale super będzie mieć go tyle czasu w domku!
W ogóle kilka nocek z rzędu wstawał do Mii, zeby ją nakarmić i muszę go pochwalić, bo bardzo mi pomaga! 
Zmykam po kawusię, bo bez tego ani rusz!
Komu?
A w ogóle, to dziekuję za esemeska dot. sp. z o.o. 
Ja się cieszę, że już po, bo wczorajsza wyprawa samochodem była koszmarna - płacz w jedną i w drugą stronę :-(