Czarny Kocur
Made by Made :*
A pewnie! Niech poprawiają 
No. Wyprałam, odkurzyłam, kolejna kawka

No. Wyprałam, odkurzyłam, kolejna kawka
Ostatnia edycja:
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

?
Tulaski dla Martynki,

)))) Dasz radę!
HOP HOP!MARY a dużo marudzi Mia..? Czy w miarę bezboleśnie przechodzi...![]()
Mary ja parę miesięcy z życia miałam wyjętych przy Maciusiu - teraz jest podobnie w sensie dzidzi, ale ja jakoś inaczej to odbieram chyba. Ale nie powiem, żebym sobie nie pospała...jak za bardzo zmęczona jestem to mięsem rzucam gdzie popadnie...aaaa jeszcze miałam pozazdrościć tego męża wstającego do dziecka w nocy! Mój się zaparł, że jak nie ma cyca to jaki sens, żeby on wstawał - w sumie racja, ale i tak mnie to wnerwiaNo i ząbki u nas "słychać" (w sensie marudzenia) - ale nie widać!
Ostatni miesiąc mieliśmy hecę z jej snem, tzn. spała na raty po 20 minut - pół godziny... Budziła się nonstop i w zasadzie jakby jej drzemki się całkiem popsuły. Ale odkąd śpi na górze, to przesypia ładnie w ciągu dnia 2 razy po 2-3 h. A i jeszcze czasem przed wieczornym spaniem i kąpaniem jeszcze ze 45 min. drzemki. Oby tak zostało!
Mia śpi dwa razy po 2-3h....?? Zazdroszczę.. nie będę nawet ściemniać