• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Haha, Kocie nie pamiętam, ja tam nie lubię ''stać w miejscu'' :)
Ta sama będzie poprawiać.
Dzwoniłam o UOKiK powiedzieli mi co mam zrobić z moim bankiem:) Jest szansa na odzyskanie pieniędzy:)

reklama
Kochana, ja wiem, że nie dlatego :) ale made chciała tak w podzięce wielkiej,
od Boryska :*:*:* :-D
To był świąteczny lans :-p niestety body brzydko pisząc osrał :eek: co uniemożliwiło nam
chwalenie na maksa :)))))))))))))))

made made made made made made made made made made made made made made made made made made made made made made made made made made made made!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hehehe :-p

Ja zaraz wstawię lans małej u rodziców Grześka...... :baffled: Padniesz - jak na jarmarku :dry::-D:dry: ale najpierw obiecaj, że nie zabierzesz zięcia..:eek: bo przecież nie szata zdobi człowieka... :-p

A nie mówiłam, że się spodoba...???????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Hahahahahaha!!!!!!!!!!!!!! Made ja za dużo czerwonej farby - ale Ty lejesz farbą wszystkie kolory tęczy! Mi to dosłownie mowę odebrało!

Kocurku Ty konspiratorku :-p Ja dziś w pewnym urzędzie dwa razy płakałam - raz ze złości, raz z radości :-)

Zaraz będę więcej pisać, ale jak małą po 10 z domu wyciągnęłam tak teraz dopiero wróciłyśmy i mała i głodna i zmęczona - nie da matce na BB posiedzieć :-p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry