• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
LIL & CAROLA tyle to ja ma na RORze :-p:blink: Moich własnych innych spłat jest razy jedenaście :dry: przynajmniej...
A wspólnych.... eee ktoś naprawdę chce się licytować?? :-p:-p:-p

LILUŚ :szok:

u nas jest taka pogoda beznadziejna , ze juz dawno nie widzialam takiego czegos u nas :szok::cool:
ze spaceru nici i tak gnije w chalupie ...

Witam się i ja :-) No to na kolejne święta pomęczymy się dopiero za 8 miesięcy :-)
Ja to święta nawet lubię, ale nie lubię powrotu do rzeczywistości po nich...

Dziś szczepienie...

Asionku jak Ty mi piszesz o tych nockach to ciągle nie mogę uwierzyć, że są TAKIE dzieci...u nas bez zmian - co godzinę lub dwie cyc...Babcia mi nagadała, że nie powinnam za każdym razem mleczka dawać - no ale jak babcia taka mądra to może by wzięła Martynkę na noc lub dwie :-p

Witam się poświątecznie!

Asionek - super, że nocki już OK! :-) Nam Mia też już od tygodnia, odkąd dostaje kaszkę na wieczór, budzi się tylko RAZ!!! :happy2::happy2::happy2::-):-):-) Też ok. 3.00. :-)

Mój M. zaczyna dziś swoje pierwsze 4 z 12 tyg. tacierzyńskiego! :-):-) Juppiiii! Ale super będzie mieć go tyle czasu w domku! :tak: W ogóle kilka nocek z rzędu wstawał do Mii, zeby ją nakarmić i muszę go pochwalić, bo bardzo mi pomaga!

moj narazie na cycu samym daje rade i jak widac da sie spac :) zreszta u nas to pobudki niegdy z glosu nie byly , a przez gazy :/
widze podobnie sie budza male zuczki :)

ale ci fajnie tyle czasu meza bedziesz miec !!

Aaaa i stało się to co się nie chciało stać przez całe życie. Urósł mi biust!!!!!:szok:
Boli jak diabli, żyły widać ale jest większy:)))))
To chyba przez tabletki anty...wcześniej brałam i nic a teraz niespodzianka:tak:

hehe jaka radosc :) ale sie niedziwie , bo sama bym sie niezle podjarala :)))
Pewnie sprzątają :eek:

hehe skad wiedzialas ?? :)))

E nie no.. nie dlatego :sorry2:

Oto Borysek... Zobacz załącznik 454461 ... i Mój Ci On !!! Znaczy... yy Oleńki :-p:-D

slodziak i jakie ma stylowe wdzianko :)
MADE :sorry: popacz tylko, co z dzieckiem zrobili....
"Zabieraj ten aparat..!!" Zobacz załącznik 454470
Zobacz załącznik 454471 - w sukieneczce od zachwyconych dziadków :-p
Zdjęcie nie oddaje prawidłowego nasycenia kolorem :-D

nie no wyglada extra :) sukieneczka przepiekna i te kolorki :)))
super stoi yjsc z podziwu nie moge :)

Żeby żadna koleżanka nie czuła się dziwnie nie wiedząc o czym piszę - wklejam dowody na to, że mogłam dziś popaść w stan upojenia bezalkoholowego - i to wyjaśnia moje kolory miłości kierowane w stronę MADE dziś - proszę PACZEĆ i podziwiać! :-p:-):-)

Zobacz załącznik 454476Zobacz załącznik 454477Zobacz załącznik 454478Zobacz załącznik 454479

wow to Made robila ?? !! slicznosci !! :)))

Co??????????

Made paczaj:
Zobacz załącznik 454497
Z przed chwili.
Jak to Ninka powiedziała: wyglądam jak supermodelka:)

hehe sliczna modelka ;)))

hej kochane
jak narazie nie doczytalam co u was, przepraszam doczytam pozniej
a wiec:

rurka jest w szpitalu, zatrzymali ja na oddziale. mala wczoraj malo sie ruszala i okazalo sie ze to z powodu malej ilosci wod

ja bylam na kontroli u gina dzis i jest wszystko ok

Stracił się internet :szok: no więc poszliśmy z Szanownym na regenerujący spacer :-)

Asionku - nie żebym zawistna była, ale równowaga w POGODZIE też musi być! :-p:-)))))
My też chcemy się z deka polansować w krótkościach :-D:-):-D

Wiolu - w połowie dobre to wieści...Świetnie, że u Ciebie w porządku :)))
Żal mi bardzo rureczki...oby Jej tych wód przybyło i malutka jeszcze trochę popływała :)
KCIUKI ZA RURECZKĘ I ZUZIĘ :tak:

Kocurek Tobie to ja dozgonną MIŁOŚĆ wszem i wobec obiecuję :*:*:*:*:*

reklama
hej kochane
jak narazie nie doczytalam co u was, przepraszam doczytam pozniej
a wiec:

rurka jest w szpitalu, zatrzymali ja na oddziale. mala wczoraj malo sie ruszala i okazalo sie ze to z powodu malej ilosci wod

ja bylam na kontroli u gina dzis i jest wszystko ok

kurka wodna! jednak... w sumie mowila, ze nawet by wolala, zeby ja zostawili w szpitalu, bo sie bezpiecznie bedzie czula. kciukasy sciskam z calych sil!
jednak czasem niepokoj, ze sie ktos nie odzywa a mial jest uzasadniony...

ciesze sie Wiolu bardzo,z e u Ciebie ok :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry