• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Lilu hehe:-) ja Cię chciałam bardzo przeprosić za tą nieszczęsną spółkę :-(
miał być żart, a wyszło jak wyszło...Ja już tam dzwoniłam jak tylko Kocurek mnie zaalarmowała
co się dzieje :))))))) Moja Kochana Konspiratorka :*:*:*

Kocurek - hehe :-) Oleńka cud dziewczynka, PACZĘ i PACZĘ :-D))))))
O stroju ani słowa hehe :-) OBIECAŁAM :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczynki przepraszam, że ja na razie tak na jeden temat tylko - jak małą ogarnę to postaram się nadrobić i więcej napisać!

MADE Ty mnie za nic nie przepraszaj, bo ja gotowam samobójstwo z rozpaczy popełnić! To nie Twoja wina, że ja w konkubinacie i że własnego lokum (zameldowania) nie mam! I lepiej niech panie w okienkach będą gotowe na taką ewentualność i niech problemów nie robią! A i tak moja mama z inną kobitką po znajomości załatwiła! I da się! A ja miałam jeszcze inny plan obmyślony jakby to nie wyszło :-p Ojojoj ależ mam dziś emocji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Aha a w ogóle to żart pierwsza klasa, bo to faktycznie niezła spółka! Każdy chciałby się w takiej spółce znaleźć moim zdaniem :-):-p

Sprawdź zakładki :-)

Haha.
Słuchajcie, uważacie, że powinnam oficjalne pismo reklamacyjne sklepać do fryzjerki? I wręczyć jutro rano?
Czy zadzwonić i zapytać czy zrozumiała, że to reklamacja?
Bo się pogubiłam....obawiam się, że mogą mnie chcieć skasować za usługę...tylko chcieć bo mnie nie stać i mam minus 400zł:)

Dobra, wysłałam zapytanie przez stronę:)
Napisałam czy chcą oficjalne pismo reklamacyjne czy wystarczy reklamacja ustna z dnia dzisiejszego:) Powinni zrozumieć:)))

Ostatnio edytowane przez moderatora:
-400 to jeszcze nie tak źle :-p Ja mam stałe wahania od -12000 do -14000 od paru lat :-D
No ale bez jaj, bo już po świętach - może lepiej tel..? Jakoś tak mniej inwazyjnie..

reklama
Liluś debety, kredyty, pożyczki...jak zwał tak zwał:)
Ja to jakbym miała 12000 to było by nieźle, niestety jest dużooooooooo gorzej:shocked2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry