• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
CZESC ;)

asionek : mnie wylot z dwojka dzieci powoli zaczyna przerazac hehe.. wyjezdzamy stad o 11h30 a wdomu u rodzicow beda ok. 18h30. takze dluuuga podroz przed nami...

$milego tygodnia zuycze dziewczyny. rodzice po przeprowadzce jeszcze nie zalozyli internetu takze oprocz 2-3 okazji u cioci nie bede miala jak zagladac ... buziakii !!!!

reklama
witajcie
jos na pewno będzie dobrze :* Polduś juz taki ułozony chlopiec a Malutki przespi pewnie większość czasu :*
carola :) jak tam świeta? Ja nie odczuwam żadnej zmiany bo u mnie dzień jak kazdy inny, wczoraj mąż był w pracy do 16stej wiec nic nie świetowaliśmy a dziś też idzie do pracy tyle, że na 15stą, wiec moje świeta są świetami tylko z nazwy... nawet nic nie robiłam na świeta do jedzenia, jedynie upieklam schab ze śliwką...

pozdrawiam :*

Maran hej:)
Ja tylko sałatkę zrobiłam i ciasto a dzisiaj piekę szynkę ale to też żaden ''specjał'':)
My ze świętowania to święcenie i śniadanie:)
Resztę czasu leżymy w łóżkach i odpoczywamy.Dzisiaj wyjątkowo złożyliśmy nasze i odkurzyliśmy:)))

Jak tam reszta koleżanek? Zajączek coś przyniósł?:))):-D

Asionek możesz być, jak najbar
dziej:)))
Ale dopiero jestem, objadałam się znowu:))))
Seromakowca? Słodki jak diabli:)

zostalo cos jeszcze ?? :)))

CZESC ;)

asionek : mnie wylot z dwojka dzieci powoli zaczyna przerazac hehe.. wyjezdzamy stad o 11h30 a wdomu u rodzicow beda ok. 18h30. takze dluuuga podroz przed nami...

$milego tygodnia zuycze dziewczyny. rodzice po przeprowadzce jeszcze nie zalozyli internetu takze oprocz 2-3 okazji u cioci nie bede miala jak zagladac ... buziakii !!!!

dasz rade !! maz tez leci ?? :)
udanego odpoczynku i bawcie sie dobrze :)

witajcie
jos na pewno będzie dobrze :* Polduś juz taki ułozony chlopiec a Malutki przespi pewnie większość czasu :*
carola :) jak tam świeta? Ja nie odczuwam żadnej zmiany bo u mnie dzień jak kazdy inny, wczoraj mąż był w pracy do 16stej wiec nic nie świetowaliśmy a dziś też idzie do pracy tyle, że na 15stą, wiec moje świeta są świetami tylko z nazwy... nawet nic nie robiłam na świeta do jedzenia, jedynie upieklam schab ze śliwką...

pozdrawiam :*

u nas tez dzien jak kazdy inny ... dzisiaj to nawet u nas bylo prawie wszystko otwarte !! szok
maz w pracy i wsumie nic nie robilam
salatke jarzynowo , bo mielismy chec
upieklam schab , zrobilam cwikle i wsio :)

za to juztro do piatku mam meza w domu :)

Nat zaczal znowu ladnie spac :) w koncu wrocila jedna pobudka ok 3 na ranem i spi do 8 :) ufff myslalam , ze sie nie doczekam :) teraz marze zeby przesypial juz cala noc i bez tej jednej pobudki , chociaz i tak nie moge narzekac , bo poje cyca z chwile i juz spi :)
za to skubaniec budzi mnie rabo lapiac za nos , albo usta i drapie mnie pazurkami , no nie powiem zeby to bylo mile hehe
musze go odkladac w koncu do lozeczka , ale ja taki len jestem, ze jak go wezme o tej 3 to zasypiam podczas karmienia i nie chce mi sie wylazic z lozka juz :/

reklama
Witam się i ja :-) No to na kolejne święta pomęczymy się dopiero za 8 miesięcy :-)
Ja to święta nawet lubię, ale nie lubię powrotu do rzeczywistości po nich...

Dziś szczepienie...

Asionku jak Ty mi piszesz o tych nockach to ciągle nie mogę uwierzyć, że są TAKIE dzieci...u nas bez zmian - co godzinę lub dwie cyc...Babcia mi nagadała, że nie powinnam za każdym razem mleczka dawać - no ale jak babcia taka mądra to może by wzięła Martynkę na noc lub dwie :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry