• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE ale z czarnym kocurem, czy z Czarnym Kocurem????? No i jest jeszcze Biała... :confused::-D:-D:-D

LILU Na razie ja korzystam i nie powiem - jest mi wygodnie wjechać z zakupami i małą od razu do domu :tak:

Mordujemy się z zębami.... cały dzień prawie na rękach ufffff...... dwa czopki, syropek w ciągu dnia... łojeju jestem znowu wykończona :baffled:

Ooooo dobrze, że można liczyć na pamięć koleżanki MADE hehe UCAŁOWANIA I UGŁASKANIA DLA MARTYNKI !!!!!! :rofl2:

reklama
MADE Bilon przeważnie śpi w wiatrołapie, bo w garażu śpi Biała :-p
CAROLA a jak tam Bella Szczotka się miewa..?? :-D

A MADE - koniecznie napisz RURECZCE, że mogę ją godnie zastąpić :cool2: i wynajdywać dla Ciebie różowe okazje na różne okazje :-p Aż mnie udusisz :-D

Ostatnia edycja:
Kocie Bella zaprzyjaźnia się z Zarą:))) hahaha, fajnie to wygląda jak Zara piszczy do nie a ona podjudza Zarę...chodzi wokół schodów i zamiata ogonem wszystko:)))
Aktualnie podjudza Roszpunkę, biega obok niej i Roszpun ją gania, cwaniara wskakuje na łóżko lub parapet a Roszpun dostaje ochrzan za bieganie po domu.
Roszpunka wychodzi do kuchni a kot za nią i tak od 40min. :)
Czasami kot nie wyrabia na zakrętach więc bywa śmiesznie:)
Jak jej się nudzi to się kładzie i wtedy Roszpunka włazi na nią i próbuje podgryzać, niestety za dużo futra:))))
Generalnie kotka super. Co rano wskakuje na łóżko i mruczy domagając się jedzenia:) I kulturnie czeka aż ja się obudzę:)

PACZAJTA:szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok:

limango - klub zakupowy

Bella generalnie spokojna tylko z piesem szaleje:)
Idę jednak odkurzyć!

Łóżeczka drogie jak diabli i niezbyt urodziwe jak na taką cenę.
Mi się Kocurku podoba Twoje łóżeczko:) I wózeczek, i kocyk i kołderka i dziecko:)))):-D

reklama
Kocurku jak Made nie chce - i jak Bilon taki niegrzeczny - to może ja się z nim prześpię?

Dziękuję ślicznie za życzenia dla Martynki DUŻA TO RADOŚĆ DLA MNIE!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry