• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Tylko tak sobie myślę, że jak już budować, to trochę większy :) U nas bliźniak, mamy 146 razem z garażem i wcale nie jest to dużo, jak na domek. Prawdę mówiąc brakuje jednego pokoju, np. dla gości... A tu widzę 110 powierzchni w pierwszym projekcie :)

Ooooo a ten trzeci jest CUDNY :szok:

Koopa :-p
Z/W

o matko matko... jak ja lubię projekty :tak:

Ostatnia edycja:
Kocie ten ma 120 użytkowej, ten ostatni, nam wystarczy to co jest, 3 sypialnie są ok:)
A większego nie chcemy za bardzo bo to koszta...a my budujemy za darmo...znaczy się za działkę :)
Ale napisałam do nich o wycenę budowy i potem zapytam (o ile nie będzie mega droga) o możliwość powiększenia lekkiego:)

Tak sobie pomyślałam, że trza jeden pokoik chociaż tyci mieć bo tata! Przecież obiecałam sobie, że go zabiorę do nas.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Za bardzo większego to nie, oczywiście, ale tak pod 150 będzie idealnie ;))) Ja bardzo żałuję, że nie mamy dodatkowego pokoiku, zależy mi, żeby moi goście czuli się komfortowo i mieli "swój" kąt, a właściwie cztery kąty, a tak śpią w salonie, a salon jest dużym, otwartym pomieszczeniem z jadalnią i kuchnią :) Mało intymnie ;))

Ejjjjjjj MADE - zrobiłaś kawkę i zniknęłaś..??? Twoja opinia w kwestiach budowlanych i wykończeniowych jest bardzo istotna!!
Hello Kitty w smyku teraz -50% MAAAADE !!! :-p

Przegięłam...? :eek:

Ostatnia edycja:
Kocie a ile macie pokoi?
Ja potrzebuję 3 sypialnie + jedną małą dla Taty mojego... Zawsze można coś przerobić itp zanim kupimy projekt.
Wiesz, my potrzebujemy jak najtaniej jednak.
Poza tym jak okaże się droga budowa to jednak tylko dobudujemy tutaj te 70m dodatkowych. Co prawda dużo babrania jest + wymiana dachu itp.
Zobaczymy co i jak na dniach:)
Może znajomy ma swoje projekty?

Made dokładnie, gdzie jesteś?:) No bo niby kto mi pomoże ozdobić domek jakimś ślicznym i nieróżowym obrazkiem? :))))

Carola się budujesz?? :-)

Nie dam rady nadrobić. I jeszcze nagadałam na szefa rano a on potem do mnie dzwoni i się umawia na jutro w sprawie tej pracy niby. Jakoś łyso mi.

hehe :-)))) jutro z rana podjadę
rureczki nie ma, to Ty mnie teraz tymi nowinkami różowymi bombardujesz? :-p:-)
Oj Kochana, ja bym chciała mieć dużo do powiedzenia w kwestii projektów, ale to tylko takie gadanie amatora :zawstydzona/y: mam nadzieję kiedyś to zmienić....

Olivka - oj ten trzeci to już BAJKA :sorry:

Made ja za jeden dodatkowy pokój duszę bym oddała:))))
Znasz naszą sytuację...:)
A już 3 sypialnie +salon+kuchnia+ łazienka to już 8 niebo! :))))
Zaciskam &&&&& z całej siły aby się udało, cokolwiek z tych marzeń:)

Liluś, mam plan:)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry