• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
monia - to całe szczęście, że mieścina nieduża :-)))) Bo trochę by Was te PROMOCJE kosztowały :))))))) hehe

Wiola - łojeju...dla mnie to kara iść na zakupy :eek: Nawet gdyby za darmo dawali, tłum mnie zawsze przerażał, dlatego marzą mi się Bieszczady i totalne odludzie :zawstydzona/y:

hahahahaaaa przyjechały dziewczyny z TESCO :-):-):-))))) padnę normalnie. Jaka elegantka :-p szkoda, że tej drugiej nie widać :-D)) Jaki kapelutek fajnisty :)))
Idę wstawić wodę :))

Ostatnia edycja:
reklama
Kapelutek od babci co sukieneczką nas uszczęśliwiła :-p
Ta druga w szarościach się lansowała - jak przystało na święta wielkanocne :-D

Ostatnia edycja:
kocie ale ja tez wszedzie sama z Iwa jezdze.Lukasz wiecznie w pracy a jak w domu to tylko kluczyki mi od samochodu daje , nawet jezeli mam jechac i kupic cos co jemu jest potrzebne.odkad zdalam prawko to moze raz razem na zakupach bylismy.Olenka cudowna i kapeluszik szpanerski;-)

made a ja nie lubie ciszy, lubie ludzi i lubie przebywac wsrod ludzi. choc nie powiem ze jak pojechalam na swiateczne zakupy to polowe ludzi chetnie bym wybila:-p

MADE tylko TY i Szanowny (mój) jesteście tego zdania :eek: - z tym podobieństwem..

WIOLU z Kamilem wszystko robiłam sama.. przyzwyczaiłam się i mam sentyment do zakupów z dzieckiem, i teraz z Oleńką mi tak dobrze :sorry:
Ja generalnie nienawidzę pośpiechu, a z G. nie da się powoli :eek: On wiecznie gna :dry: .... i dziwić się dziecku, że tak ze wszystkim mu śpieszno :-p

CAROLA no pogratulować wstępnych planów!!! :-)

kocie no niestety dziecko po kims geny musi dziedziczyc:-D:-D:-D
u nas Lukasz sie smieje ze Iwa to mieszanka naszych najgorszych genow i dlatego jest glsna, szybka, wszedzie jej pelno, ale plusow ma jeszcze wiecej niz minusow

Przyszli moi chłopcy :-)))) Płaczu podobno nie było, pani doktor pochwaliła...małego i dużego, generalnie pełen sukces :))))
Borysek waży 9 kg i mierzy sobie 74 cm :-)

Kocie Oleńka sie pięknie zakupowo lansuje:))) Ja też myślę że ona podobna do Ciebie się robi:)):-)

Ja ludzi lubię - w rozsądnych ilościach:eek: i jak mam dobry dzień:) czasem to bym powybijała i najlepiej mi na mojej wsi na odludziu gdzie wsio ogrodzone drzewami i krzewami i nikt nie zagląda:)

Zakupów w marketac nienawidzę!! za to jak mąż z moja mama pojedzie to potrafią rodzynki wybierać 15 min - autemtycznie!!! w ciązy wtedy byłam a oni wybierali skladniki na ciasta na święta. Od tamtej pory mam wstręt!!!

Kocie JESZCZE nie kupowałas podpasek???? Matko jak zazdroszczę!!!!! Ja juz z 5 lub 6 @ miałam od porodu....

Made to pogratulowac braku płaczu i pochwał:))) Piękne Borysek ma gabaryty:))

Ola jak ta lala:)
Kocie dzięki:) Z wrażenia pojechałam kuchnie oglądać:))
Wiecie co mnie spotkało? Założyłam mokasynki me cichobiegacze i ochrona w Realu mnie zgarnęła na zaplecze:szok:
Okazuje się, że buty nie rozmagnesowane i pikają! A nie ma żadnej naklejki ani nic...

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry