• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Kocurku dziś już nie dam rady iść do sklepu - ale jutro to desperados będzie do obiadu....słodkie mówisz?

Poczku cześć kochana :-) Lepiej się już czujesz? Apetyt wrócił?

reklama
jakies wiesci od rurki?

Poczku cześć kochana :-) Lepiej się już czujesz? Apetyt wrócił?

apetyt wrocil ale bez szalenstw. nic sie nie zmienilo w sosunku do aptety sprzed ciazy, czyli dalej jem duzo mniej niz przecietny czlowiek nawet moich rozmiarow. raczej czesto mala przegryzka niz duzy posilek, z duzym posilkiem nie radzilam sobie nigdy :) w ciagu dnia moglabym prawie nie jesc -kawalek sera, banan, twix :) i styka. dopiero wieczorem jestem glodna ale tak na 2-3 kanapki gora. witaminy jem i mam nadzieje, ze ludzikowi wystarczaja te ilosci, skoro sie tak przesuwa intensywnie, tzn, ze ma sile sie ruszac, to chyba jest ok? w poniedzialek wizyta to sie okaze czy dr bedzie kazal jesc i przytyc (od wagi startowej nie mam nic na plus. na poczatku schudlam 2,5 po czym przytylam 2 i teraz w ciagu 6 tygodni 0,5, czyli wyszlam na 0) czy da nam spokoj.

Karola
- cisnienie jest dzis okropne. nie wiem jak u was. u nas miedzy jeziorem a gorami, jednymi i drugimi cisnienie przez caly dzien skacze niewyobrazalnie. do tego te chmury okropne.. spaaac!
a z mala ja bym do lekarza jechala. a ma biegunke, goraczke? czy "tylko" krew w stolcu? wlasciwiwe niewazne.. tak czy siak bym pojechala albo zadzwonila sie pytac co robic.

no i ja na sam koniec jak zwykle wpadam :)

musialam poprasowac , a dzien Nat mial marude giga ... oj juz dawno nie bylo tak :/ ostatnio to yyy nie pamietam chyba przy kolkach ?
nie wiem czy zeby , bo biedak pcha wszystko do buziaka i mezowi malo palucha nie odgryzl dzisiaj hehe , czy skok moze , bo niby ma teraz byc jakis .........oby jutro bylo lepiej :)

Made naprawię, naprawię :))))) Tylko kto mnie w tej Warszawce przygarnie???
Lecę, do jutraaaaaaaaaaaaa, papapa:)

no widzisz gdybym byla to bym cie przygarnela :)
kiedy jedziesz ??

Odwracam się od klawiatury, PACZE..... :szok::szok::szok: Zobacz załącznik 455420

hehe , ale sobie spiocha :)))

SMS od rureczki:

"Już po obchodzie. Mam antybiotyk na te wody. Stanu zapalnego nie ma, mam zalecone 2 razy dziennie ktg i dziś usg. I oczywiście trzeba czekać, więc czekam. Buziaki dla Was wszystkich :* dam znać po usg!"

czyli czekaja co dalej ? kurcze , a mozna tak leec z mala iloscia wod ? nie jest to niebezpieczne ?
&&&&&&&&&&&&&& caly czas mocno !!

made powodzenia&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

slicznie wygladasz , a brzuszek juz pokazny :) ile masz cm ?

Wyczesałam rzęsiory śladem MADE :-D:cool2:
Tylko co to pod oczami .... :confused: To już tak będzie ??? :eek: Zobacz załącznik 455633

sliczne oczy :)
a pod oczami nic nie masz !! bylo moje zobaczyc :/ ja to juz mysle nad jakims zabiegiem ehe , bo kremy nic nie daja :(((

przepraszam za post pod postem.

jak to jest, ze jak przychodze to wszystkie znikaja?
czy to te moje gacie tak was wystraszyly? :(

hehe nie no gacie sa super , co chcesz :)
brzusio rzeczywiscie malenki ,ale nawjazniejsze , ze dzidzia rosnie :)
&&&&&&&&&&&&&& za meza prace !!

Kocurek, Lil, Olivka, Wiola, monia, Boogi, poczek i cała reszta: Maniek przyjęty!!! :-)
Musim to uczcić koleżanki moje drogie łykiem jak nie dwoma, porządnej kofeiny :-p

BARDZO WSZYSTKIM DZIĘKUJĘ ZA KCIUKASY :*:*:*:*:*:*:*:*:*

no i super :) gratki !!

Pok to były takie twarde ''bobki'' z krwią. Dzwoniłam do cioci pielęgniarki, mamy czekać, jak się dzisiaj powtórzy to do lekarza. Ale jak nic jej nie boli itp to zachować spokój.

Asionek nie wiem jeszcze, czekam na maila, w ciągu 10 dni napiszą:)

reklama
Dobry!!!! :-)

Jak Ninka.... :sorry:

ASIONEK oj.. to może faktycznie ząbki znowu idą... :tak:

LILU do obiadu jak znalazł! :-) No nie takie słodkie, jak Karmi, ale dla mnie i tak słodkie, ja piwa ze słodkim nie bardzo ;-)

MADE zniknęłaś wczoraj, pewnie imprezka jakaś była :cool2:

MONIA spacer udany? Mała zasnęła? :sorry:

BOOGI UGI a co to za tańce hulańce? :-p A cukru jak nie było, tak ni ma... :no:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry