• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
DRUGA? :szok: BEZ MADE? :szok::szok::szok:

Kocurek hehe :-):-):-) buty pierwsza liga :)))) zatkało kakało.....
Żałuję, że rureczka nie odbiera mms'ów, bo skłonna bym je była obfotografować :-p:-D)))))))
Mnie ten aktor też nie kręci :eek: ale ja od lat KOCHAM Ala Pacino :sorry2:
i Andy Garcię :confused: i nawet mój Szanowny się na to godzi :))))) mam nawet przyzwolenie hehe :-) ale wyłącznie na tych dwóch :))))))))))

monia - pomerdało mi się z tym słownikiem, chodziło oczywiście o sennik :-)

reklama
Witam się!

No i dziś już lepiej z moim humorkiem! :-D;-) Na 11 jesteśmy umówieni na lunch u M. w pracy - oni tam mają taką fajną kafeterię i ciągle ich tam ktoś odwiedza, np. żona szefa wpada z maluchami. A dziś nas troje kolega/przełożony M. zaprosił - on ma być zresztą drużbą mojego M. na ślubie. :-)

Moja córunia standardowo spała od 19 do 8, w nocy pobudka na mleczko już jedna - o 3, potem gadu gadu do rączek i usnęła. :-) Dziś rano zastałam ją w pozycji odwróconej o 180 st., ale wczoraj o... 360!!! :-D Jak ona to zrobiła?

Monia - gratuluję poprawy żywieniowej! :-)

Mademoiselle - podzielam uwielbienie dla Pacino! :-D

Carolineee - gratuluję wygranej! :happy2:

Bogusia - jak Ci się pracuje w nowej pracy? Bo wczoraj zapomniałam zapytać...

W ogóle nie wiedziałam, ze planowanie wesela jest aż tak trudne!!! :szok: My zrobiliśmy już wstępną listę gości i mamy kilka upatrzonych miejsc na wesele, ale nic jeszcze rzecz jasna nie postanowione. Póki co wymieniamy luźne uwagi, a na jakieś decyzje, rezerwacje itd. czas przyjdzie za kilka miesięcy. :happy2: Ale już widzę, że to nie będzie łatwe...

Miłego dzionka mimo, że trzynasty! ;-)

Mary - cieszy ten post Twój :-) najważniejsze, ze humor odzyskany, plany wstępne rozpoczęte, dziecinka w półkole obrócona, nic tylko się cieszyć :))))) zwłaszcza, ze to 13 w piątek!
U nas dzisiaj się okaże czy Maniek do przedszkola przyjęty....oficjalna lista ma zawisnąć w samo południe :szok:

Made za Mańkowe przyjęcie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Kocie każde kolejne zdjęcie piękniejsze i coraz bardziej mnie upewnia że Oleńka jest poprostu jedyna w swoim rodzaju:))) Ona śpi czy tylko tak wygląda?

Mary super że humor lepszy:)

SMS od rureczki:

"Już po obchodzie. Mam antybiotyk na te wody. Stanu zapalnego nie ma, mam zalecone 2 razy dziennie ktg i dziś usg. I oczywiście trzeba czekać, więc czekam. Buziaki dla Was wszystkich :* dam znać po usg!"

MONIU a ślicznie dziękuję w imieniu Oleńki :-):-):-) To jest takie dziecko... takie... no niemożliwe ile ona śmiesznych i niespodziewanych rzeczy od rana już narobiła :eek: A tu na fotce zgięła się wpół w wózeczku i .... zasnęła tak w dwie sekundy :szok:

MADE oj to dobre wieści !!! To oby jeszcze się udało przeczekać trochę :tak::tak:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry